egecandeniz Kızlar katı bir sümük gibi akıntı oldu akmadı zaten katıydı baya Çok afedersiniz aynayla baktım öyle ıslak mendille aldım Bu nişan mı kanlı oluyor diyorlar ama şeffaf gelen var mı ? 39+2 deyim ben
ilkbahar egecandeniz geçen burda yazan birinin de şeffaf gelmiş.. Ben nasıl anlamıştınız nişan olduğunu diye sorduğumda öyle kan yoktu dedi 🙆♀️😀
AhsenMila egecandeniz bugün aradigim soruyu buldum resmen. şeffaf baya sümüksü hatta jöle kıvamında benden de geldi bugün şuan takipteyim bekliyorum . Baya araştırdım 36 haftadan itibaren olabilirmiş böyle yoğun akıntılar ama çok farklı akinti değil benim
Kardelenyigit Renkli kanlı olacak diye bir şey yok diye biliyorum kuzum nişan olma ihtimali büyük bence anlattığın gibiyse
egecandeniz Kardelenyigit Teşekkür ederim canım internetten baktım şimdi oradada öyle diyor yani normal akıntı değil çok katı ve yoğundu zaten muhtemelen nişan inşalalh öyledirde artık kavuşurum oğluma 🥰
Miranmiray egecandeniz Canım geçenlerde aynı şey bendede olmuştu pazar akşamı. Sabah kontrole gittiğimde doktoruma söyledim oda bana bugüne kadar hiç kansız Nişan görmedim dedi. 🤷♀️ Enfeksiyonda olabilir dedi. Bu Arada 34 hafta5 günlüğüm ben
Miranmiray egecandeniz Evet canım bende internetten baktım olabilir diyor. Ama pazardan bu yana 5 gün geçti hala birşey yok😂
egecandeniz ilkbahar Ah keşkeee canım ağzın bal yesin valla sancılarım oldukça seviyorum artık doğurmak istiyorımmmm ❣️
egecandeniz AhsenMila Benimkide akıntı değil bizler biliriz zaten normal akıntı olsa sümük gbi çok yoğun kıvamda ve akan bişi değil çok katıydı hayırlısıyla bekliyorum valla inşalalh başlangıç filan olur
egecandeniz Miranmiray 🤢 Ay nolur 20 mayısı geçmesin artık başlasın doğum hurma yiyorum yürüyorum ne yapacağımı şaşırdım başlasında sağlıkla doğsun miniklerimiz inşalalh
AhsenMila egecandeniz hayırlısı inşallah benim haftam henüz kucuk 36+3 deyim erken doğum riskim vardı zaten . 3 hafta önce sanciyla gittim sancimi durdurdular . Takipte olalım farkli bisey yaşarsanız beni de bilgilendrirmisinz kasilmalarim da var benim bugün
Miranmiray egecandeniz Amin canım inşallah. Bol bol squat yap bide bir tarafına uzan sağa ve ya sola sonra bir ayağını yukarı doğru açabildiğince açmaya çalış ve tekrar kapat. Bu egzersizi gün boyunca yapabildiğin kadar yap canım açılmaya yardımcı olur. Merdiven inip çık. Bide sıcak suyla bol banyo yap🤗sağlıklı bir şekilde kucağına al yavrunu inşallah canım
egecandeniz AhsenMila Tamam canım benim Allah yardımcımız olsun sadece nadir gelen bel ağrım vardı suan için çatıda bi ağrı var hamlamış gbi sanki onun haricinde birşey olursa yazacağım