Dlndmr Kızlar bugün döllenmenin 10. Günü, test yapmama 4-5 gün daha var, geçen hafta batmalar kasıkta ağrılar oluyordu fakat artık hiç bişey hissetmiyorum. Gebelik oluştuğunda belirtisi olmayanlar var mıydı..😥
musti28 Dlndmr test yapana kadar hiç anlamadım hiç bir belirti olmadı cnm hatta iç çamaşırımda pedim le geziyordum oldu olacak diye
poyrazsmom_ Dlndmr hiç bir belirtim yoktu pcosluyum ayriyeten. Bi gün işe giderken otobüste bayıldım akşama kadarda baş dönmem vardı arada böyle terliyodum falan ama normalde de tansiyonum düşüyodu bazen bayılır gibi oluyodum bi gidip kan veriyim acile dedim bi öğrendim ki hamileymişim 6+3 günlük☺️
Dlndmr musti28 yaa benimde adete 6-7 gün kaldı normalde de öncesinde belirti vermez sadece ilk gün karın ağrısı. Ama döllenmeden sonra belki bişey hissederim diyordum
Dlndmr poyrazsmom_ türk filmlerindeki gibi olmuş öğrenmen hayırlı uğurlu olsun😘 yalnız değilmişim sevineyim birazcık😔 bende pco luyum malasef
Dlndmr 12g45ge geçen ay öyle olmuştu bende, duyduklarımdan dolayı belki olur demiştim ama sonu hüsran oldu😞
poyrazsmom_ Dlndmr evet biraz öyle oldu teşekkür ederim Allah razı olsun 😊 enn kısa zamanda da Rabbim sana ve isteyen bekleyen herkese nasip etsin canım böyle postlar gördükçe dua ediyorum bol bol sizlerede 🙏🏻
Dlndmr poyrazsmom_ gerçekten kulun kula duasına ihtiyacı var çok teşekkür ederim.. Sende hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah🤲🏻
Yildizsevgi Tamamen adet olacagim belirtisi vardi zaten asiri sancili adet dönemim olurdu 5 gun damla damla kan geldi ve kasik agrilarim vardi cok siddetli o gun ise de gidemedim agridan evde test vardi yaptim öğrendim simdi 32 haftalik olduk baska da belirtim olmadi benim zaten adet olurken de ayni belirtileri yasardim yani