endobeybi 1 hafta içinde transferim var, yani inşallah 🤣 sürekli bişeyler çıkıp aksıyor. Neyse 🙂 1 haziranda randevum var tahlilleri vs yapıp transfer günü belirler doktorum sanırım
Nehirr88k Mucizem__1 hayırlisı olsun canm 🤗benim daha belli değil canm cars. Günü randevum var tekrardan rahim kalınlığı kaç dedi ?
Nehirr88k Mucizem__1 analdm canm hayirlisi olsun insallah bebisim smski tutunur sana 🥰 bnim 8 mm di daha var 😊 sn hangi ilaclari kullaniyosun bu arada merak ettim
Mucizem__1 Haticedemir1 benim doktorum Milas’tan Ali Kavas canım salı günü inşallah olacak transferim
Mucizem__1 Haticedemir1 çünkü doktorumun özel kliniği kendisi tavmergenle anlaşmalı olduğu için orda olacak
Mucizem__1 Nehirr88k amin inşallah canım benim inşallah şeninde tutunur 🙏🏻🥰 ben şuan estrofem coraspin Kan sulandırıcı kullanıyorum kanımda pıhtılaşma var çünkü prenetal life Folik asit vitamin ilacı kullanıyorum progesteron bide tiroit olduğu için euthyrox 100lük kullanıyorum sen ne kullanıyorsun peki
Nehirr88k Mucizem__1 bu arada progestan bendede var iğnesi ama senindemi öyle bni daha başlatmadı ama ona
Mucizem__1 Pardon adını yanlış yazmışım progestan olcaktı o 🤭 bide prednol kullanıyorum onu unutmuşum
Nehirr88k Mucizem__1 anladım canm bnde estrofem coraspirin folik asit bide climara forte kullanıyorum cumadan beri
Nehirr88k Mucizem__1 tedavi süreci kişiye özel şekilleniyo sanırım 🥰 aminn insallah canm rabbim isteyen herkese nasip etsin senin transferin oldu dimi yanlış anlamadıysam 🙂
Mucizem__1 Nehirr88k tabi kişiye göre şekilleniyor bende bide çikolata kisti var mesela hemen transfer olamıyorum 3 ay önceden başlıyorum tedaviye ayda bir kist baskılama iğnesi kullanıyorum falan öyle yani 2. transferim Yarın olacak Allah’ın izniyle inşallah
Nehirr88k Mucizem__1 senin ilk transferinde rahim kalınligi kaçken olmuştu acaba kaçken yeterli oluyo 🤔
endobeybi Nehirr88k benim de 8 Haziran’da transferim var. Progestanı bana da günde 2 iğne olarak verdiler. Daha önce yaptırdın mı progestan? Daha başlamadım ben de. Çok acıtıyomuş diyolar 😂🙈