Neynep merhaba. Ben 38 haftalik oldum. Artik hayirlisi ile dogumu bekliyoruz. Ilk baslarda evet fazlasiyla vardi. Kan testinde kan degerlerinize baktirin. Kansizlik , magnezyum ya da b12 vitamin eksikliginden olabiliyor. Benim hem kansizligim hemde magnezyum eksikligim vardi. Degerlerimi yukselttim. Baya gecti.Ancak sizde sızı gibi birsey var anladigim kadariyla. Huzursuz bacak sendromu agri yada sızı yapmiyor. Boyle tarif etmesi imkansiz ama surekli tikli insanlar gibi bacaginizi yada kolunuzu kimildatma istegi oluyor. Kimildatmadiginizda sanki icten gelen bir huzursuzluk bi sicaklik bi yanma oluyor ama aci verici degil. Sadece insani deli etmeye yetiyor. Sizin sikayetleriniz belki kas ve eklem agrilariyla ilgili olabilir. Bu bacaklardaki sinirlerle alakali bir durum. Mesela benim geceleri inanilmaz olurdu uyutmazdi.soguk suda ayaklarimi bekletirdim biraz rahat ederdi o yanma hissi gelmezdi. Rahat rahat uyurdum.ama sonralari hic fayda etmedi. Biryerden sonra siddeti artiyor. Yani cok degisik bir rahatsizlik. Ve nedense geceleri oluyor sadece. Gunduz cok nadir. Sizin sikayetleriniz farkli gibi geldi bana.