Beyzoli Aleynakalkar canım saçma demezsen bişey diycem instgramda takip ettiğim Eylül diye fenomen var onada bi takipçisi önermişti kadın yaptı vr faydasını gördü sabah uyanır uyanmaz 2 tane kuru fasulye yutmak ilaç içer gibi aynı hatta oda çöl tuhaf psikolojik mi bilmiyorum ama işe yaradı demişti kafana yatar mı bilmem ben bulantı falan yaşamadım ama ekran resmî almıştım 2. Hamileliğime gerekir diye ✋🏻
Emineliahmett Anneler lütfen acilen yardım. 😢🙏 20 ilk dişimin içi boş bildiğiniz çürük ve ben tahmini olarak 25 Mayıs’ta Doğum yapıcam ağrım kulağıma vuruyor ve ben dayanamıyorum ne yapmalıyım
sedasuzan Emineliahmett kekik demle bi cezveye şu köy içine 1 kaşık kekik 5 dk bekle demlensin ılındıktan sonra gargara yap denenmiş gerçekten geciriyo
Emineliahmett Busu tuzlu suyla gargara, karbonatlı suyla gargara , sarımsak , karanfil , limon suyu hepsini denedim ama geçmiyor kulağım zonkluyor 😰
Esraeylul11 Emineliahmett ben öyleydim resmen orta sehbayı dişime koyardım ilaç vermiyorlar evet ama mecburen doğumdan sonra çektirmeyi bekleyeceksin ben son üç ay ne çektim Allah bilir
Zuhal1 SelinB Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah Rabbim sana oturabilecğin gebelik boyunca rahat edebileceğin hayırlı bir iş yada bölüm Nasib eder amin
Semaosmanoglu21 nefes5353 sen yine iyisin ya ben 18. Haftaya kadar da çok kötüyüm şuan 27 hastalığım bu seferde ağır bir yemek yesem hemen midem bulamiyor
Emineliahmett Esraeylul11 diş ağrısı kadar illet bişey varmı ya 🤦🏻♀️ Battaniyeyi ısırmaktan bir hal oldum gargara desen yakında ağzımı delicek youtube da görmüştüm çekmemek bebeğe daha çok zararlı diyor lanet olsun bu koronayaki ne bi hastane ne bişey elimizden bişey gelmiyor akrabamız diş doktoru yasaktan dolayı gidip gösteremiyorum kendimi 😢🤰🏻
Sg2020 Almina1 evet bende 33 haftalık ikizlerime hamileyim inanılmaz kaşıntım oluyordu vücuduma vurmuştu artık her yerim yara bere içinde kalmıştı doktorum elocon diye bi losyon yazdı öle rahatladım ki sende doktoruna danış rahatlarsın inşallah çok kötü bi durum ya 😣
Ee_i11 Ayakt kramp ile uyanıyorum saniye tutuluyor var mı bu şikayetide yaşayan magnezyum eksikliğindenmiş.
Fatima1996 Ee_i11 aynen 30+2yiz uykudan uyandığımda sanki ikisine aynı anda krapm giriyo ama cabuk geciyo 🤨
Prenses001 Almina1 karaciger enzimlerinize baktirin gebelik kolestazi olabilir bende de olmuştu ilk hamileliğimde geceleri yatamıyordum kaşıntıdan
Degisken Melis-Diana zencefili günde 1-2 bardağa kadar dr izin veriyor. Nohut kadar rendeleyip bal tarçın 4 ay boyunca içtim hatta bazı günler günde 2 bardak içtim.bulantıyı ilaçlardan bile fazla kesti.
ysmkml İdrar yolu enfeksiyonu var, bol su içiyorum öğrendiğimden beri doktora görünemedim e nabızdan baktım sonuçlara. Başka yapabileceğim biseyler var mı önerisi olan?
TgbaaK HappyMom 14 cü haftama kadar hep kustum şöyle ki sabahları uyandığımda safra çıkarıyordum kimi zaman bebek cıkıcak sanıyodum o derece kusuyordum kimi zaman da sadece öğürme vardı 🙈 ama ben kendimi test ettim ona göre bulantılarımı azalttım😂çok şükür Allah’a 15 haftalık iken hepsi geçti. Şimdi sadece tütsü kokusundan midem bulanıyor oda baya ağır koku olduğu için 😏
Melisasam HappyMom Bacaklarda huzursuzluk , boyle surekli hareket ettirme istegi (sanirim adi huzursuz bacak sendromuymus) yasayanlar var mi? Her gece soguk sularda bekletiyorum ayaklarimi yine fayda etmiyor. Magnezyum takviyesi kullanmaya basladim biraz iyi geldi gibi.
TgbaaK Melisasam bende ayaklarda yanma oluyor yani çok sıcak oluyor ama hamile kalmadan öncede öyleydim. Birde yaşadığım şehrinde etkisinden olabilir diye düşünüyorum. Çok nemsiz bir şehirde yaşıyorum. Bakalım hayırlısı olsun herşeyin ya
dnayns Melisasam hamilelere asitli içeçek tüketmeyin diyorlar ama ben de aynı dertten muzdarip olarak (hatta benimki tüm vücuduma yayılıyordu) her gün bir adet maden suyu içiyorum. Şükür ki ne zamandır hiç olmuyor 🙏
Neynep Melisasam merhaba..benimde aynı şekilde 6 haftalık hamileyim nerdeyse öğrendiğimden beri arada bazen ck sık sol bacağım agrıyor ya da sızlıyor..garip bir his bazen aymı sızı sol kolumda da oluyor..sizin geçti mi şikayetleriniz
12345medine Bende 14 haftalık oldum geceleri mide bulantısı oluyor çok korkuyorum 😔normal mi acaba ?ilk hamileliğimde 7 aylıkken çocuğum karnımda öldü .2 cisi de düşük oldu .3 gebeliğim her kustugumda ödüm kopuyor 😔😔
Gulen_91 Almina1 bende 32 haftalığım ve aynı şikayetler Bende de var 20 sinde Dr gitçem ve nedenini sorcam açıkçası
Yakamoz050 Busra010101 Ben de ayni senin gibi 6+5 günlüğüm. Kusma yok ama surekli midem de bi tuhaflık. Gun boyu hafta hissettiriyor. Ve halsizlikten kıpırdamıyorum bile😔