Ltbumt Bahar4516 kilosu da önemli tabi ama çok etken değil en önemlisi solunumu tek başına yapıp yapamadığı bir de kendi kendine beslenmeyi yapıp yapamadığına göre alınıyor bir de 37. 38. Haftada bile doğup küveze giren yine bebek oluyor … erken doğum riskiniz mi var
Yaseminozel Bahar4516 33 haftalık doğum yapmıştım 2.500 kilonun altındaydı koydular canım küveze. Hem kilosu hem ciğer gelişimine göre koyuyorlar
bufemu Bahar4516 34 haftada yaptım doğumu cnm 3520 gr 47 cm doğdu ciğeri iyiydi sağlıklıydı ama ememedi çenesi güçlü değilmiş 1 gün sonra küvezde götürdüler ben sağdım götürdüm hortumla verdiler her 3 saate bir gittim ebeler denetti emzirmeyi emine çıktık
Sevendays Bahar4516 arkadasim 33 haftada yaptı 1 ay keskn kuvezde kalacak demisler akcigerleri gelismedigi icin belki bunyeden ve cocuga gore degisebilir 10.15 gun den beri suanda kuvezde Allah herkesin yardimcisi olsn
Bekra Bir arkdaşım 35+4 de doğum yaptı 2500 kilo girmedi canım küveze bende şuan 32 yim erken dogum olucak gibi aynı şeyden bende muzdarip im çok korkuyorum küveze girer die
Bekra Melismise kendim organ nakli hastasıyım canm başından beri doktor 36 da alıcaz dedi ama tahlillerim bu ara kötü geliyo daha erken olucak gibi
Asel12 35, haftada doğum yaptım pazartesi günü kuveze götürdüler hemde hiç göstermeden kaç gündür bikere bile goremedim emzirmeyede getirmiyorlar kuvezde ne kadar kalcagida belli degil solunum takılı şuanda. Senin neden erken doğum riskin var
Bahar4516 Asel12 toplanmam cok oluyo :( oda sancı cıktı ıkı gun yattım dun geldım ilac kullanıyom ama gene bugun toplanıyo anlmdm :( yarın kontrolum var gtcm ama neden gecmıyo anlamyrm bır suru ıgne ılac serum oldum gene aynı bugun yarın ne dıcek bakalım :/
Melismise Bekra allah yardımcın olsun cnm inş sorunsuz yavrunu alırsın kucagına bende bu aralar bi tuafım sancılarım falan erken gelmesinden korkuyorm