Mmrv00 6.5 haftada karindan ultrasonda sadece kese gözüktü? sizler kaçıncı haftada hangi ultrasonla bebeğinizi gördünüz? Lütfen cevap 🌸
melindam Mmrv00 Karından Görünmedi Benim 5.Haftada Vajinal Bakıldı Gördü Doktorum. 6.Ve 7.Haftada Kalp atışı için Gittiğimdede Karından Görünmedi Yine Vajinal Bakıldı Görüldü.
prensmusta 6+4 de Karından ultrason ile bebek ve kalp atışını gördük canım,dr alltanda bakalım istersen,embriyo yu daha net görürüz dedi ben alltan baktırmak istemedim
Eva41 Mmrv00 evet canım ilk keseyi gördü 5 haftalıkkken falan o zaman bebek görünmedi sadece kese vardı 7+2 de bebeği gördüm ve kalp atışını dinlemiştik
Busra221 Mmrv00 bakıldı canım gözükmedi ben de o yüzden ara verip gitmek istedim net görmek için 5ve 6 haftalarda göremedim geç döllenmeden ötürü
Deletedmom95 Anca gittim ben 7+3 idi gittiğimde valla çokta güzel belli oluyordu 🤗 ama doktor 8+1 günlük dedi 🤷😂 bende anlamadım nasıl öyle oldu
20Rabia20 Mmrv00 ben 6+4 ye gittim bebeğimi gördüm kalp atışı çok az geliyodu karından bakıldı sonra 8+4te bi daha gittim daha net bi şekilde duyuldu çok şükür 🤲🏻