Canazbal21 Kızlar bu ilacı aç karnına içtiğim zaman perişan oluyorum sizde de böyle bi durum var mı? Artık kahvaltıdan 45 dakika sonra içmeye karar verdim ama bilmiyorum bazen de unutuyorum içmeyi
Bergen Canazbal21 ben de 2 gündür içmeye başladım perişanım gerçekten mide bulantısı dayanılacak gibi değil, yalnız değilsin canım😔
MinnieMouse Canazbal21 doktorum bana eczane sabah ac karna recete eder sen kahvaltidan iki saat sonra ic dedi. Oyle yapiyorum midemi rahatsiz etmiyo ama bagirsaklarimin seyri degisti 🤭
Mvc Canazbal21 bende kullanıyorum ilacı hemde günde iki tane olarak alıyorum ilk başlarda eczaneci çok zorlanırsan gece yatmadanda alabilirsin demişti öyle öyle alıştı bünyem deneyebilirsin
Busraogretmen17 Ben sabah kahvaltısından sonra decavit içiyorum akşam yatmadan gyno ferro sanol içiyorum
Glsacar32- Bende sizin gibi kötü oluyodum yatmadan önce içmeye başladım sizde öyle yapın isterseniz uyumadan önce içince rahatsızlık olmuyo
Eda-y9 Bana da doktorum vermişti. Yatmadan önce alırsam daha iyi olacağını söylemişti ama çok kötü yapıyorsa doktorunuzla görüşüp farklı bir ilaç isteyebilirsiniz.
a_gzde Çok ağır bir ilaç gerçekten ama Demir açısından en zengin ilaçlardan da biri. Beni de kötü yapıyor
Canazbal21 Aslında kan değerlerim gayet iyi de bebek için sanırım zaten tek kullandığım ilaç bu. Benim doktorum d vitamini ve diğer multivitaminleri çok gereksiz buluyor ama Demir ilacı çok önemliymiş
Canazbal21 Bergen evet bende de inanılmaz mide bulantısı yaptı ama Artık sabah kahvaltıdan 45 dk sonra içecem. Sen de öyle yap canım
Canazbal21 Deletedmom021 bağırsaklar biraz bozuluyor :) ben de mide ağrısı kusma oldu ama tok karnına içince hiç bi sorun olmadı canım
MinnieMouse Deletedmom021 tam kabiz da degil bazi gunler ishal bazi gunler kabiz degisiyo canim ya 🤭 korkucak bisey yok bol su ic, kayisi incir kurulari iyi gelir kabiz olursan