__birafitap__ Kızlar siz aşerince eşleriniz ne olursa olsun bulmaya çalışıyor mu yoksa sallamıyor mu sizi
Mdn __birafitap__ benim ilk gebeliğimde çok aşermem olmamıştı olduğundada zaten eşim biraz umursamazdı şimdi 2. Gebeliğimdeyim ve aşermem oluyo eşim bu gebeliğimde daha ilgili istediğimi bi şekilde buluyo kendi bulamazsa birilerine söylüyor bulan haber veriyo yani ilkte tırt bi kocaydı ama şuan gayet ilgili
Busedoruk __birafitap__ ilk gebelikte bulup gelmedi ikincide aserme olmadı ama canım sunu cekti bunu cekti yiyesim geldi desem alıp gelir biraz fazla kafasına kalktım galiba ilkinde 😁
__birafitap__ Benimki umursamıyor kavga ettim ya ne yapayım diyor bi de aslanlar gibi buluyo millettin kocasi hiç değilse arastiriyo diyorum ee bilmiyorum diyor çıldırıcam 🤦♀️ çok değersiz hissediyorum 😔
ruyam51 __birafitap__ Valla çok şey aserdim ama en komiği çiğ et aserdim gecenin 12 sinde dükkanını açıp et getirdi olduydu😋😋😁😁
ruyam51 Serifeisitmir Alllah seni inandrsn çok az bisey pişirdim yedim yarı çiğ yarı pişmiş bol tuzlu yedim şuan yazarken bile ağzım sulandı valla
__birafitap__ 123abc ya umursamıyor geçen hafta cumartesi tatlı erik istedi canım çok kötü rüyalarıma girdi falan hala daha öyle ama umursamadi aşağıdaki markete bakıp geldi yok dedi kestirip attı zoruma gitti benim de ne bileyim
Deletedmom021 __birafitap__ canım bisi isterse gidip alıyorum öyle çok bisi istemedim zaten ama eger esim dışardaysa ona söylerim o alır gecenin bi yarısı kalk bana şunu al aşeriyorum desem almaz😂
123abc __birafitap__ canim benim yani bu dönem daha hassas eşine şöyle ama niye unursamiyosun git bul flan
__birafitap__ Deletedmom021 çarşıya çok uzak ev kuzum zaten eşim izin vermez yanlız gitmeme korona var bi de gitmek istemiyorum toplu taşıma kullanmak zorunda kalicam yoksa gecer heralde canımın çekmesi üzmüyor arasa bulamasa başım üstüne ama takmamasi geçer zatenn demesi üzüyor işte