ArzuztrkSavran Zeykem allah yardımcımız olsun bende canım şimdi bel ağrılarım olmaya başladı benim de uzanmadan dinlemiyorum 🤷♀️
ArzuztrkSavran NazlErdoan nasıl anlatıyım bilemedim ama komple beyaz olanı aldık cibinlği gri bebek odasının model ismini bulursam yazarım canım mutlaka güle güle kullansın bu arada bebişin 😊🙏
ArzuztrkSavran Susamtanesii takım halinde aldık içinde beşiği,dolabı,konsolu,rafı,lambası,halısı,beşiğin cibindirliği herşey içinde 4 bine yakındı
Susamtanesii ArzuztrkSavran a çok güzel hayirli olsun canim bende öyle istiyorum halısı avizesi perdesi takım olsun istiyorum uyku seti ve yatakta dahil dimi canım?
Aysecan 22+2 ama rahım acıklıgından ameliyat oldum hep yatıyorum 100 kg dogururum heralde bide bel agrıları bitmiyorrr 🤦🏻♀️Kg boylar ne durumda kızlar
youngmomm 22+2 yim toplamda 5 kilo aldım bu aralar bel ağrısı var ve nefes darlığı onun dışında iyiyiz🐣
ArzuztrkSavran Susamtanesii tabi tabi süngerine kadar herşey içinde hem kaliteli hemde gelip kendileri kuruyorlar sen hiç yorulmuyorsun 😇👍