Eminesabiha Kızlar üç gündür ayak kol bacak el kaşıntım var gece uyuyamıyorum okadar fazla başına gelen var mı ne iyi gelir fikri olan varsa lütfen yardımcı olur musunuz🙏🏻36+1 haftadayım buarada
Merryy Eminesabiha canım bende de vardı kaşıntı doktorunla görüş karaciğer enzimlerine baksın benim temiz çıktı tahlillerim ama kaşıntım devam ediyordu kesildi ara ara yine uykudan uyanıp kaşınıyorum ovadril diye bir krem verdi doktorum onu kullanıyorum azda olsa etki ediyor
Eminesabiha Deletedmom192 benim bacak ayak el kol çok şiddetli bu gece hiç uyuyamadım nasıl geçer ne iyi gelir ki
Eminesabiha Merryy kontrolüm yeni geçti haftaya var bide hastaneye gitmekte istemiyorum çok kötü burda virüs kremi söylesem yardımcı olur mu acaba
Deletedmom192 Eminesabiha doktor bana ilaç yazdı bepahantol ve serum içine karıştırılıp versinler ecz dedi alamadım henüz
Merryy Eminesabiha doktoruna sormakta fayda var canım hiç bilmiyorum etki eder mi etmez mi sana gebelik kolestazı varmış bende ondan şüphelendi doktorum kaşıntı diyince hemen gel dedi tahlil yaptı sende geciktirme bence