june_mom Merhaba anneler👋🏻 Dun kontrolumuz vardi normal dogum istiyordum doktorum beebgin esinin asagida oldugunu 38.haftada dogum sekli netlesir dedi ayni durumu yasayan anneler var mi aranizda bir kac hafta sonra oglum esinin onune gecer mi ❓
Merryy june_mom 36+2 haftalığım canım 13. Haftamdan beri aşağıda dün kontrolüm vardı doktorum sezeryan için gün verdi 38. Haftada alıcak bu sebepten dolayı bende çok normal istiyordum ama hem bebeğim yan duruyor hemde plesanta rahim ağzını kapatıyor
june_mom Merryy bebekler belirliyor tamamen aslinda dogum seklini.dogum sancim gelmeden insallh 38. Haftada kontrolum var netlesir dogum sekli rahatlarim🙏🏻 Doktorum da suan 38.haftadan sonra dogum gozukuyor dedi bebek tam asagi inmedigi icin sanirim
Mdn june_mom normal Doğum en güzel ve en sağlıklı Doğum ama ben onu yaşadım ve çok zor gerçekten eğer normal Doğum için bi tereddütün varsa sezeryan ol ben önce normal Doğum sancısı çekip sonra sezeryana girmiştim iki acıyı birden yaşıyorsun önce normal Doğum sonra sezeryan zor oluyo
Merryy june_mom aynen öyle canım benim hiç oynamadı zaten doktorumda oynamaz demişti hep öylede oldu bebeğimde hep ters yan duruyor hiç değişmedi dönmedi o yüzden mecbur 38 de alıcaz dedi tabi bu süreçte kanama olursa direk doğum başlar dedi doğum sürecine girdik çünkü ayakta çok durma baskı olmasın dedi nasip hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻
june_mom Mdn bende kontrolumu bekliyrm 37.haftada tekrar gidicem eger degismiyirsa konusucam doktorumla suan dogum 38. Den once gozukmuyor dedi bebek yukarda