Esracim Arkadaşlar belki saçma gelebilir ama sizde de böyle bir durum oldu mu. Bir saat geçmiyor hemen acıkıyorum sürekli birşeyler yiyorum doymuyorum. 🙁 10 haftalık hamileyim.
Busedoruk Esracim 28 haftaligim bende dr var ama benimki acliktan değil agzimi bos tutamıyorum meyve de olsa yiycem illa o yuzddn sakiz cigniyorum
NeslihanPiaAbac Esracim hiç saçma değil bende sizin gibiydim gece yarılarına kadar birşeyler yemek istiyordum kendimi çok kasmadım yedim ama dikkat etmek lazım kilo almamaya
Hatice89 Ben 7.ve 8. Haftamda öyleydim. Sonra mide bulantılarım başladı aç kaldım. Sonra 20. Haftamda geçti tekrar yemeye başladım. Şimdi yemesem acıkmıyorum. 28. Haftadayım
hande123 Bende bi daha yemek yiyemeyecem sanıyordum o haftalarda 😃😃 ama şimdi kendimi durduramıyorum resmen ben dursam bizim bal durmuyor 😁😁
Burcu16 Kızlar ben hala günde 1 öğün besleniyorum hamile kalmadan öncede böyleydi bulantı falanda yok 🙄 cumartesi 10. Haftama girecem sıkıntı olurmu yesem yerimde aylardır böyle alıştırmısım bi öğün fazla yesem direk artıyor