R_Cankesen12 hamileliğimin ilk gunlrrinden belli sürekli bel ağrısı yaşıyorum böyle iğne yapilirken bi acı olur ya 5 10 saniye öyle girip cikiyor ne harkeet edebiliyorum ne de oturup kalkabiiyrm yaşayan var mı benim gibi 🤔
busra1708 R_Cankesen12 aynı durumdayız ben de ilk zamanlarımdan beridir yaşıyorum. Biraz ayakta dursam, bi iş yapsam hemen ağrıyor maalesef
Asenana R_Cankesen12 13+6yiz ben de 1 haftadır adet sancısı gibi sancı geliyor arada bir ve belim de ağrıyor sebebini anlayamadım doktora da bidaki ay gidicem geçmezse sorucam
R_Cankesen12 Fadikfs aslında belim De degilmis öyle diyorlar belin altında bi kemik varya o ağrıyor ama belim ağrıyor sanıyorum
Paresss Benimde başından beri var hatta bugün ağrım daha çok tam belim değil ama böyle kuyruk sokumum.Otururken kalkarken beni çok zorluyor.
Aysana Bende hamileliğin başından beri sık sık bel ve kemik ağrısı çekiyorum. Doktor kalsiyum verdi. Kalsiyum eksikliğinden olur dedi
R_Cankesen12 Aysana aynen bnde oyleym ılk aylarda agrıyor dedgm dd düşük tehlikesi olabilir dedi ama haka var