filizzzz https://imgyukle.com/i/r6Du2s kimi sadece ates ölçer tırnak makası lazm dgerleri gereksiz diyo kimi hepsi cok lazm diyo fikir verr misniz
Kvlkgzmerhn filizzzz bende bu seti aldim bu sayfadan alacaktim ama kapida ödemesi kalkmış trendyoldan aldım burun aspiratoru de lazım bence tıklandığında lazim olur
Kvlkgzmerhn filizzzz bide en dogru atesolcer buymuş doktorumuz önerdi digerleri bir eksik ya da bir fazla gösteriyor dedi şaşma bundan dedi 🙏
MinnakLiva filizzzz seyahat için aciliyetten falan pratik olabilir onun dışında ayrı ayrı alsanda olur
Edanurdg filizzzz burun aspiratörü bunlar iyi olmuyor canım tahrişde ediyormuş saç fırçası gerekli bence ama tarak gereksiz tırnak makasıda gerekli ama diğer makas şeklinde olanı gereksiz ama nasıl kolayına geleceğine bağlı kağıt törpüde çok gerekli değil eldiven oluyor zaten elinde baktın çok gerekli her yerde çok ucuz satılıyor
Eda06 Pöfff ne saçma ne boş şeyler yemin ederim para tuzağı alsana bi tırnak makası bebişler için olanından hem ordaki ateş ölçer hiç iyi değil yanlış ölçüyo bu sete vereceğin parayla dijitallerden alabilirsin. Diğer hepsi çöp
filizzzz Eda06 mesela bebeğiniz varmı burun aspratörü kullanmaya gerek oldumu benm ilk bebeğim olcak bilmiyorum yani
LeylaEce Ben de aynısını aldım canım hepsi tek tek almaya kalktığında daha pahalıya geliyor tüm olanlarda gerekli bence
zumra2020 Canım bence hepsi gerekli şeyler. Ben Hepsini ayrı ayrı aldim set almak daha mantıklı gibi.
Eda06 filizzzz benimde bebeğim daha olmadı olacak ama burun aspiratörünü otribebeninkini aldım yani herşeyin sağlamını tercih ettim bu setlerin içindekiler çok iyi olmuyo
m_yel filizzzz ateşölçer, tırnak makası ve burun aspiratörü kızım da kullandıklarım, tarak ve törpü ne kadar lazım bi fikrim yok
filizzzz Hazal9191 80 tl set halinde hepsi tek tek alsam daha pahalıya geliyo hepsi lazmsa set aliyim diyorum deglse lazım olanları alim dyorum kafam karıstı