12prensannesi Kızlar son 15 gün hiçbir belirti yok ve bu gece rüyamda suyum geldiğini ve dogurdugumu gördüm çok heycanlıyım sanki zaman hiç geçmiyor😇
Nurhayatymnli 12prensannesi benimde son 18 en ufak bi karnim agrisa acaba sanci mi falan diye kendimi daraltiyorum 😂😂 dun asagiya dogru o kadar cok baski yapti ki dedim bi ara cikacak herhalde
Mom46 12prensannesi bizede son 7 🐣🥳 düzensiz sancı , çatı kemiği ağrısı ,ishal, karın ağrısıyla belki doğar diye bekliyoruz😄😆
ilayda4735 Bendimde son 15 ve bende rüyamda kan geldıgını ve dogumumun başladığını gördüm ama tabı bı belırtı yok bende çok heyecanlıyım gelsın ıstıyorum artık hem agırlastım hemde elime almak ıstıyorum 🥰
12prensannesi Mom46 ishal doğum belirtisiymiş ya doğurursun bugünlerde allah hepimizi kurtarsın valla😍
Nurhayatymnli 12prensannesi yok o sekil degil ya bicak saplamasi gibi oluyo bende yururken otururken falan birden giriyo 😊
BUSRA_27 Bende son 23 gün ama benim 2 cm açılmam bar nişanımda geldi bir türlü doğurmuyorum çok heyecanla bekliyorum gelsin artık yaa 😂🥰