Aslihan1909 Hanımlar herkese iyi günler, ultrasona göre 7+3 günlük hamileyim çok şükür. Bugün kan vereyim dedim beta 10000 çıktı . İnternetten araştırdığımda 5 -6 haftaya denk geliyor. Bir bilginiz var mı? Bir de her ay betaya baktırıyor musunuz ?
Zuhal1 Aslihan1909 geç döllenme olmuştur canım zamanla rayına oturur.Benimde bebiş normalde 7 haftalık olması gerekirken kandada o şekil cıkıyordu 6 haftalık gözüktü.Şimdi tam kan testimle rahimde olan boyutu oturdu sıkıntı yok hayırlı uğurlu olsun bebişin
Unsalin_Annesi Aslihan1909 yok canım başta bir iki sefer artışına bakılıyor sen son adet tarihine göre hesapla çıkan sonuç senin haftan benimde öyle şuan son adet tarihime göre aynı zaman ultrasonda hep farklı çıkıyor oynamaya olabiliyor
Mdn Aslihan1909 10000 için 7 hafta normal ben 2. Gebeliğimdeyim 2 sinide 7 haftalıkken öğrendim ve ikisindede sonuç 10000 çıktı
Aslihan1909 Unsalin_Annesi Canım çok sağ ol , sonuçları alınca biraz üzüldüm ilk gebelik olunca insan korkuyor 😍🙃
Unsalin_Annesi Aslihan1909 hiç korkma canım bende çok endişeliydim gerçi hala endişeliyim normal annelik damarımız kaynıyor şuan 25+5 olduk zaman çabuk geçiyor anlamıyorsun inşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız 🤲😍