Merhaba kızlar beni çoğunuz burda tanıyor.Bende bu aya kadar 21 ay kadar uğraşmış bebek isteyen biriydim. Aslında böyle post açmayacaktım ama beni tanıyan bilen arkadaşlarım post açmamı istedi❤️Şimdi benden neler yaptığımı soruyorsunuz hepsini tek tek anlatacağım inşallah sizlerde vesilemle hamile kalırsınız hepiniz dualarımdasınız🤲🏻Benim son 3 aydır regl günlerim uzuyordu. İlk ay normaldir deyip umursamadım. İlk ay 10 gün, ikinci ay 9 gün, üçün ay yani bu ay 12 gün sürdü. Regl dönemimde sıkıntı yoktu ama günlerim uzuyordu. 3.ay doktora gittim belki kist olmuştur diye. Tabi ben bu 21 aylık süreçte eşimle birlikte tüm testlerimizi yaptırdık, herşey normaldi ilk vakitler olur gözüyle baksam da aylar geçtikçe yıprandım ve kafama takmaya başladım🤦🏻♀️21 ayda rahim filmi, sperm testi, kan tahlilleri, bal-tarçın-çörek otu karışımı, Macunhane karışımı, babystart jel, ovulasyon testleri, maydonoz süt buharı, soğan suyu vb.aklınıza gelebilecek herşeyi uyguladım ama olmadı🤷🏻♀️Gelelim bu son 3.regl uzamasına doktora gittim yine herhangi bir sorun yoktu 3 ay yasmin kullan lekelenmeleri keselim daha sonra bebek için bakarız dedi tabi yıkıldım 3 ay daha çocuğum olamayacaktı😔Neyse o ay hayıt tohumu çayı aldım adetimin 13.günü içmeye başladım sabah akşam aç karına 1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı tohum koydum ağzı kapalı şekilde 10 dakika demledim sonra süzüp içtim içmeden önce ettehiyatü okudum ve gün aşırı ilişkide bulunduk daha doğrusu nöbet vakitlerine göre kimi zaman gün aşırı kimi zaman 2 günde bir..Bu ay sabah namazlarımda 750 adet Ya Varis çektim.Namazımda Ya Hayyum Ya Kayyum Rabbim sen teksin senden başka ilah yoktur. Yüzüm sana secde etti, kalbim sana secde etti, yüzüm sana döndü sen benim ettiğim duaları kabul eyle dedim sonra bebek için dua ettim ve adak adadım🤲🏻4 mayıs eşimin doğum günüydü 3 mayıs benim regl günüm.Adetime 4 gün kala normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Umudumu yitirmedim 3 gün kala erken gebelik testi yaptım yine negatif çıkınca yerlerde dövündüm ağladım çünkü eşime doğum gününde sürpriz yapmak istiyordum. Eşim sağlıkçı 4 mayıs günü nöbetçiydi evde bir tane testim vardı onu yaptım ümitsizce ama bir baktım ki pozitif gözlerime inanamadım❤️Sonra eczaneye gidip 2 tane daha test aldım, pastaneden pastamı da alıp koşa koşa eve geldim, bir yanda da ağlıyorum mutluluktan☺️Sonra diğer testler de pozitif çıkınca akşam iftardan sonra hastaneye gittim eşime doğum günü sürprizi yaptım ve odaya çağırdım sana minik bir hediyem var diye kutunun içine bir adet zıbın ve gebelik testimi koymuştum🥰Görünce şok oldu sen ciddi misin dedi evet dedim sonra bana sarıldı ikimizde ağlamaya başladık❤️Çok uzun oldu biliyorum ama paylaşmamı isteyen çok arkadaşım vardı. Hakkınızı helal edin🌿Hepiniz dualarımdasınız🌿🤲🏻