Melodixxx esrerkn yok ya içmeye korktum aklma da geldi sabah uyanncada bulantım had safhada oluyor dedm şimdi içsem yaramasa bide onu geri çıkarması var cesaret edemedm bir türlü😂
Melodixxx Kızlar prilam piyasadan çeklmemiş abim doktor bugn babamlara geldm sordum çeklmşmi diye hayr koronadn dolayı eczacılr getiremiyor ellernde kalmamış ama sipariş edeblckleri ilk fırsatta istycklermş dedi korkmayn kurtarıcımız hala satışta😂
Age Erken Ben bugün içmedim. Daha önce de bırakmıştım ama mahvoldum. Eşim cuma günü eczaneden aldı 1 kutu. Ankarada var yani ilaç şuan. Ama bana ablam kızdığı için icmicem. Dayan artık bebek büyüdü bisey olur dedi akşam. 🙄 kızım için sabredicem
Age Mom9272 biliyorum hatta kana karışmıyor. Ama dayanmayı denicem. Yarın sorun yaşamazsam bırakabilirim
Melodixxx Mom9272 benmkisi bağımlılık değil kullandığım halde kusuyorm sadece bulantı olaydı ve bıraktğmda kötü olsydm şüphelenirdm belki😂bu arada bağımlılık oldğunu sanmıyrm herks kullanıyor bulantısı kusması geçen bırakıyor bi bizim şansımız kara🙈
Mom9272 Age ay ben deneyim dedm dün kusmaya basladım tekrar olmuuor bırakınca bebeğe besin gitmıyor napcaz blmemki kuzum🙄
Age Mom9272 çok fenayım. Icmedim gece. 3 defa istifra ettim. Sakız denedim şuan çiğniyorum biraz yatıştı midem dene istersen
mervecix Melodixxx priliam dr hastNe yakını olan eczanelerde bulabilirsiniz bilginiz olsun onum haricinde cok zor ben hep bıluyorum
Melodixxx mervecix yere göre kalan eczaneler illaki vardr ama burda abim heryere sordu yok gelir gelmz arayıp haber verecklrmş
mervecix Melodixxx ben istanbul gazıosmanpaşadayım bilge hastanesini yakında ve bahat hastanesi yakında buluyorum