Erken Hamişler mide bulantısı için doktorunuz başka bir ilaç önerdi mi ? Neler yapıyorsunuz bu ilaç olmadan ?
Mom9272 Erken iki kutu zor bulduk doğuma kadar yeticek inş🤣 bugun kendimi deneyeyim dedm içmedim bakalm neler yaşıcam😳
Mom9272 Erken ben bi kaç gün deneyiyim kendimi iyi olursam ilaçları size göndermek isterim kabul ederseniz? 30 haftalığım
Nurce Erken canım ben 6 haftadan beri zofer kullanıyordum artık etki etmemeye başladı diye 2 gündür prilama geçtim 12 haftalığım.. Daha iyi geldi gibi.. Prilamı eczane depolarından getiriyorlar canım sen Bi eczacılara sor şansını dene
Melodixxx Mom9272 yaşadıklrını yazar msn benmde bitmişti doktor yazdı bir kutu zor bulduk daha 22. Haftmdym bitince ne yapacm blmyrm sadece bulantılrım olsa bırakırdm ama hala kusuyorm onsuz nefes alamam
Zeyzeyka Mom9272 aynı hatayı geçen hafta yaptım 12 kere kusarak rekoruma gittim acilde geçirdim geceyi 😃bende iki içiyodum teke düşürdüm o bile zorluyor. İnsallah sana bi şey olmaz canım. Bu arada ilaç piyasadan kalkmamış depolardan eczaneye şuan dağıtım yokmuş
Burcuozcan91 Ya banada prilam geliyordu dün zofer yazdı doktor çok kötüyüm geçirmedi 20 haftalık hamileyim ne zaman bitecek bu mide bulantıları 😔
Mom9272 Melodixxx yaşadıklarım derken canım 30 haftadır müptelası gibiydm dediğin gibi içmedğim günler direk hastanelik olurdum yada kusmaktan düşüp kalırdım bu gece içmedim bakalım artık geçmesi ümidiyle akşama kadar kusmassam mucize olur🤣🤣
mervecix Melodixxx priliam dr hastNe yakını olan eczanelerde bulabilirsiniz bilginiz olsun onum haricinde cok zor ben hep bıluyorum
Melodixxx Mom9272 yok yok onu demedm hani içmeden yaşayacağın etkileri sorunlrı fln yaz dedm inş daha iyi olursun
esraskrdn Konya da oturuyorum hiç açılmamış bir paket elimde mevcut isteyene karşı ödemeli kargolayabilirim. Doktorum vermişti ama aşırı mide bulantım olmadığı için kullanmamıştım.
Aynurr16 Bende daha bugün hastanelik oldum doktor prilam yazdı bide surup ilk defa kullanıcam gerçekten işe yarıyormu 8 haftalığım bu hafta inanılmaz iki kilo verdim açlıktan ölmek üzereyim artık
Erken Aynurr16 2 dozla gece aç karnına başlattı doktorum günde 5 kez kusuyordum o haftalarda.1 ya da 2 ye düşürüyordu epey iyi
Ygmroglcn Erken izmirdeyim kızlar bende bulantı çektim sonrasında doktorum prilam yazdı çok kullanmadım idare etmeye çalıştım evde azıcıkta olsa var eğer fayda sağlayacaksa yardımcı olabilirim verebilirim isteyene🙏🏻
Erken Ygmroglcn çok sağol canım düşünmen yeter. Allahım yüzüme güldü de eczanede 1 kutu kalmış bulduk çok şükür 😅