Jeanjin Kızlar hamilelkte pek alakalı degl ama artk sitres ediyorum ellerimde 10tane siğil var birtürlü geçmiyor onun bi oje gibi ilacı var onu da sürerek kullandm hiçbi fayda görmedm sizde yaşayıp ve kurtuldgnz sigilleriniz oldumu neler yaptınız 🙄🙄🧐🧐😏
MinnieMouse Jeanjin arpayi okuyarak igde agacinin dibine derince curuyecek sekilde gomuyosun. O curudukce sigiller geciyo.
Asel21 Jeanjin bu arada birşey diyeceğim siğillerinizi saymayın saydıkça artıyor. Bi ara bende saydım eşim de bakaym derken o da saymış ve iki elimde de çıktı bayağı var. Onun için cildiye’ye gittim doktor buz gbi sprey sıktı onları kurutup dökeceğini söyledi öyle birşey olmadı bi kaç tanesi döküldü aynı yerden tekrar çıktı. İki kere incir sütü filan eşimin babaannesi sürdü ona rağmen dökülmedi. Bir de elim su da uzun süre kaldığında kabarıyorlar
Gul-08 Jeanjin benim 6 yaşında oğlumun elinde vardı, elma sirkesi önerdiler her gece pamukla sürdüm 1 hafta süreyle küçüldüler neredeyse kaybolacaklar, tavsiye ederim hatta pamuğu koyup üzerini bantlayın uzun süre dursun
Tubau Jeanjin benimde ayağımda var. Ve çoğaldı kaya tuzu, ilaç hepsini kullandım ve geçmiyo bende burda yorumlara bakayım🤦🏼♀️
Demircimom Benimde bir dönem ellerimde ve ayaklarımda fazla çıktı eczanedeki oje gibi ilaçla yaktım senelerce çıkmadı şimdi yine çıkmaya başladı bişey yapmadım artık bekliyorum kendiliğinden gitsin 😀
Melike_sare57 Domatesin kabuğunu streçle sar bir gece kalsın iyi geliyor baya sükülüyor kendiliginden
Asenat34 Jeanjin merhaba canım ne ilaç ne sprey ne de lazer hiç biri çare olmuyor sana bi tavsiyede bulunayım allahın izniyle hemen geçer bir tane kaya tuzuna 3 ihlas bi fatiha oku siğillerine sür toprağa göm nasıl geçtigini anlamiycaksin zamanla kayboluyor bidaha asla çıkmaz benim bu yöntemle arkadaşlarıma akrabalarıma tanıdıklarıma bunu uyguladım hepsinin de geçti tabi bunu yaparken geçeceğine inanarak yap niyet önemli çünkü 😊
Gul_dem92 Jeanjin duoderm diye ilacı var bende çok işe yaradı düzenli kullanirsan ise yarıyor. Banyo sonrası yumusuyor o bölge kalkıyor ilerleyen zamanda.