Nesbrn Arkadaşlar 35 haftalık hamileyim. Yarın doktora gidicem sezeryan olucam 39da sizce artık çanta hazırlıyımmı az dahaa bekliyimmi.? Günü belli ya oyuzden tedirgin oldum?
Dilektrkoglu Nesbrn Bence hazırla canım bir kenarda dursun daha fazla agırlaşcaksın zaten zorlanırsın bende 35 haftaliğım 30.haftada hazırdı
Milen Nesbrn 39 beklemeyebilir yavrucak dün arkadaşım kontrole diye gitti 37 haftalık doğuma girdi 😂 tedbirli olmak içinizi de rahat ettirir sanıyorum 👍🏻
Sempatik Nesbrn hazirla bencede ben 30haftalikken nolur nolmaz diye cunku kizimda kontrole diye gittim suyu azalmisti hemen yatis yaptilar bunu erken hazirldim
EnginDenizim Dilektrkoglu hazirla canım ne olur ne olmaz hazirlikli ol 37 haftamdayim günüm belli coktan hazirlayip koydum herseyi.
Nesbrn Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Yarın kontrole gidiyorum hafta sonu hemen başlıyorum allahın izniyle.
mugealtunoz Nesbrn hazirla derim canim ben cumartesi 37. Haftaya giricem bugun bitti canta ama bende bittim..
klebsiella Kizlar hastane cantaniz valiz mi yoksa el cantasi mi😄 ben ne ile gidecegimi bilmiyorum acikcasi
sshh klebsiella kendi esyalarimi orta boy bir valize koydum.bebegiminkiler de bebek bakim cantasina sigdi..bez paketini de ayrica bir poset cantaya koyacagm.valizde filan cok yer kapliyor
Snamp klebsiella kendime ayrı bi çanta hazırladım valiz gb küçük bebeğinde kendi çantasına yerleştirdim herseyini
EdaMinaKele Nesbrn ben pazartesi sezeryan olucam daha hepsini tamamlamadım bile 😩 kendim icin pijama takımı bulamadım malesef ki bence şimdiden başla 😂
mugealtunoz Snamp ben zorlandim canim cunku kendi kiyafetlerimi , oglumunkileri yikadim utuledim sadece cantaya koyulacaklari degil oglumum butun kiyafetlerini yikayip utuledigim icin bitirdi beni yoksa hazirlarken problem yok 😂
Snamp mugealtunoz him ben 32 haftalikken o işi hallettim bigun yıkadım serdim ertesi gün ütüledim katladım.besigin çekmecelerine yerlestirdim. geçen haftada çantaya koyacaklarımi ayırdım koydum çok kolaydı 😂
Snamp mugealtunoz hepsini bigune sığdırmak da zor olur ben temizlik yapıyorum bi yandan hergun bi yeri yapıyorum kendimi yormadan
mugealtunoz Snamp valla once 1 hafta temizlikle ugrastim , sonra yikama asma isini hallettim 2 gunumu aldi , sonra utuleme 1 gun ve dolaba yerlestirme sonra cantaya gectim ama pertim cikti 🤦♀️ Zor ama sonu cok guzel oldu 💙 sende yalnizsin heralde benim gibi