Serea Kizlar nasılsınız daha çok yeni allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin nasılsınız nasi geçiyor ilk zamanlariniz
Merlin00 Serea bende 6. Haftadayim cnm. Valla doktor randevu olaylari skinti. Randevu bulamiyoruz. Asiri daraldim artik. Bu doneme gelmesi cok kotu oldu😔
Gzn Serea merhaba bende 5. Haftadayim 5 gun oldu ogreneli henuz dr. Randevusu almadim dun kan testi yaptirdim
Asilmom50 Serea ben de 5 haftalık hamileyim canım geçen hafta keseyi gördüm inşallah haftaya da kalp atışı in gitcem🤲🏻🤲🏻
EdanurZ Serea merhaba canım ben 4 hafta 6 günlüğüm çarşamba günü kan testi vereceğim sağlık ocağında sonra da 6. Haftadan sonra kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum. Kalp atışı ancak o zamanda alınıyor galiba sabahları hafif bulantılar ve bazen hafif kasılmalar oluyo şuanlık
Esra13 Merlin00 Benim doğumuma 17 gün var. Bende yeni hamile olsaydım , doğum yapana kadar bu sıkıntılar geçer giderdi diyorum. Bilemedim hangisi iyi hangisi kötü 🤷♀️ Hayırlısı olsun , sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah 🙏
Gul96 Nil_ evet uzm oldum kese yok.Bebekde.Tekrar hcg vermemi istedi.Boyle olub hamile kalan olmushmu acaba?
askmeyvesi_ Gul96 alttan muayene etti mi peki vajinal yoldan da keseyi görmez ise ancak o zaman kesin olarak kese yok diyebilir
Merlin00 Esra13 amin cnm insallah bi an once atlatiriz bu sureci😔 sende saglicakla al insallah kucagina🙏
Asilmom50 Ezgiakisik canım kesen kaç mm dedi doktor ben de geçen hafta gördüm de 4 mm dedi kese in inşallah herşey yolunda gider
Asilmom50 Nafiyee 4943 canım ben adetten hemen sonra aşılama oldum o yüzden bu kadar yüksek çıktı adet bitti 3 gün sonra fln aşılama olmuştum
Katibe Merhabalar 🤗Bende 5+6 haftalığız kesemizi gördük geçen hafta bu hafta da kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah 🥰
Nafiyee Asilmom50 Hm Anladım Rabbim saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗 Bende yeni ögrendim 4+5 şuan haftaya çarşamba da keseyi görecez inşallah o zamana kadar degerlerim yükselirse 🙈