Gul96 Selam kizlar .Adet gecikmem oldu ilk hcg verdiyimde 6.23 cikdi,2 gun sonra 26.53.Bugun uzi oldum kisede yok.Tekrar hcg verdim.Sizce hamilelik olusa bilirmi
Naz1988 Gul96 Hamilelik var canım ama iki gün sonra tekrar kan vermen lazım saglıklı bir gebelik için artıs olması gerekiyo daha cok kücük denekki canım hayırlı olsun
Hulya_ Gul96 Daha kese olusumu için çok erken bense hamileliğimi 10.9 gibi bi değerle öğrenmiştim ama benim lekelenmem vardı o yüzden 2 günde bir sonra 4 günde bir kan verdim değerlerim 3000 i geçince doktor muayneye çağırdı keseyide o zaman görebilmiştik hayırla sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz inşallah🤲🏻🌸
Meleks32 Gul96 benim 138 de bile kese zor gözüktü rahim duvarı kalınlaşmış hamilelik var gibi ama bir hafta bekleyelim dediler di 4 hafta da kese net gördü sanırım bir kaç güne net gözükür
Naz1988 Gul96 Canım zaten degerlerin yukselmesi lazımki kese olussun ıkı gun sonra degerlerin iki katı olması lazım canım
Gul96 Meleks32 bende rahim duvari 12.5 mm cikdi bu iyimi ?insallah canim chox kotuyum birden olmaz diye
Meleks32 Gul96 canım bende ölçü vermedi devlet di muayne etti hatta 5 hafta bile kese var bebek yok dedi bende 8 de gittim kalp atışlarını ozaman duydum sağlıklı olsunlar inşallah sen korkutma kendini daha çok yeni güzel haberler alırsın inşallah 🙏
lavienrose Canım hayırlı olsun ben gebeliğimi 128 degeriyle ogrendim. Kese 3000lerde falan gözükmüştü. Daha çok erken gözükmez senin şuan biraz beklemelisin
Ahsen-_- Gul96 bende keseyi 1600 şerde görmüştüm içini ferah tut daha miniminnak olduğu için gözükmeyebilir