hulyacft85 Arkadaşlar merhaba, Progestan 200 mg fitil kullanıyorum. Dün itibari ile alt karnımda ağrı var nefes alırken bile ağrıyor. Yaşayan var mı?
Ozlmslm hulyacft85 bende 200lük kullandım ama hiç hatırlamıyorum öyle bir ağrı yaşadığımı doktora bi görünün isterseniz devam ederse ağrınız
Merve6475 hulyacft85 canım bende kullanıyorum basından beri 32+5 olduk ikiz benimde bende öyle bi sıkıntı yapmadı ilaçtan olduğunu sanmıyorum
Busimss hulyacft85 bende 100 lük kullandım ama ağrı sızı yapmadı hiç zaten progestan iyi ve güzel bir ilaçtır ağrı yapacağına sanmıyorum doktorunuza danışın isterseniz
hulyacft85 RabiaMG Merve6475 Ozlmslm idrar yolu enfeksiyonu geçirdim onun etkileri devam ediyor olabilir mi?
Eros Bende kullandım 200 lük ama ağrı yapmadi sadece çarpıntım cok oluyordu doktor progestandan dedi bırakınca geçer demişti
Enesh Ben de kullanıyorum fitil olarak ikizlere hamileyim hiç bir yan etki yaşamıyorum halada kullanıyorum
hulyacft85 RabiaMG pazartesi günü kontrolüm var ancak o zaman bakabilecek bakalım Çok teşekkür ederim 🥰🙏