Egesra 31+3 hamileyim bu hafta ayaklarım ve ellerim şişti bu haftalarda normal mi erken mi şişmeye başlamış 😏
bilaloguzunannesi Egesra 36+3 günlüğüz oğlumla çok şükür benim de ayaklarım şişiyor 37 numaraydı şimdi terliklerimde ayakkabılarım da olmuyor valla yürüyeniyorum da yürümeye başladığım an çok ağrıyor
melindam Egesra Valla 16.Haftadan Beri Çektiğim İçin O şişliği Alıştımm 30+4 Olduk Hayırlısıyla Bir Doğuraydım 38.5 Olan Ayağım 40 Oldu 😢Çok Ayakta Kalma Tuzsuz Tüket Ve Bolca Dinlen
melindam Egesra Valla 16.Haftadan Beri Çektiğim İçin O şişliği Alıştımm 30+4 Olduk Hayırlısıyla Bir Doğuraydım 38.5 Olan Ayağım 40 Oldu 😢Çok Ayakta Kalma Tuzsuz Tüket Ve Bolca Dinlen
Egesra Meriwa tansiyon aletim var hergün düzenli olarak ölçüyorum sadece 1 defa 14′ü gördüm onun dışında hep 11 12 aşırı yüksek değil tansiyon
Dilarasz Çok iş yaptığım ya da tuzlu yediğim günlerde şişiyor özellikle ayaklarım, sabah kalktığımda daha inmiş oluyor, tuzlu yememek bir çare tabi ama mecburen gün içinde ayakta kalıp iş yapıyorsun, ayaklarımı şiş görünce de çok sinirlerim bozuluyor.
Tubis33 Normal canım korkma, ayaklarının altına yastık koy ve o şekilde dinlen geçiyor. Ama ayakta durunca yine şişiyor. Tansiyonun normalde sıkıntı yok demektir. Benimde ayaklarım 3 numara büyüdü🤣
Dilarasz Egesra muhtemelen ondan, iş yapmayı geç çok ayakta kaldığında bile şişiyor. Ayaklarımı otururken yüksekte altına yastık koyarak tut, üstüne buz torbası koyunca da biraz iniyor ama genel olarak doğurana kadar böyle olmaya alışmak lazım tabi mecburi😀
Tubis33 Egesra amaaan ne canını sıkacak canım boşverr 🤣 herkeste olan şeyler bunlar takma kafana, yazda geldi zaten. Ben kendime terlik aldım oh mis 😊