Busraaras Hergün aynı şeyi bıkmadan yiyeniniz var mı ben 2 gün sonra 16 haftalık oluyorum ve inanın her gün menemen yemekten gına geldi ama canım ondan başka birşey istemiyor her öğle yemeğim menemen onun dışında birşey yiyemiyorum 🙈
ArifeKarabulutolu Busraaras ben de ilk üç ay sürekli peynir yedim evde bir sürü yemek oluyordu bensadece peynir yemek istiyordum bu hamilelik çok enterasan gerçekten 😂
eymaKeleYlmaz Busraaras bende aynı o haftalara kadar menemen yedım aserdım resmen menemenı cınsıyetı bellı degılse kızın olacak 🙂
Ygmrkeskin Busraaras tatlımm menemen dilediğin kadar ye afiyet şifa olsun inşallah amaaaa lütfen sakız çiğneme! Sakız’ın hammaddesi petroldür ve emilimi çok kolay yapılır vücutta. Naçizane önerim Allah’a emanet olun ikiniz de ☺❤☺
deletedmom11 Yumurta kırıyosan içine hergün yemek hiçde sağLıksız değiL sınuçta hergün yumrta yememiz gerekiyomuş
Busraaras deletedmom11 hahaha 🤣 şimdiden afiyet olsun arkadaşım evet 3 küçük domates 2 biber 1 adet yumurta ile yapıyorum bazen bulgur atıyorum içine ekmek yememe mi sağlıyor ve tavsiye ederim. Ben her gün yediğim için acaba zararı olur mu diyede düşünmeden edemiyorum
Busraaras ArifeKarabulutolu kesinlikleee çok enteresan bende çalışan biriyim çalıştığım yerde çok çeşit yemek yapıyorum inanırmısın tadına bile bakasım gelmiyor canım istemiyor en sevdiğim yeneği yapsam bile 🙈
Busraaras ArifeKarabulutolu peynir yemek çok güzel çok faydalı kaşar peyniride ye bebişe kilo yapar birde ben her sabah pekmez yemeği düşünüyorum kilo yapar diye çekindim bu zamana kadar ama bu saatten sonra bebiş için yiyim diyorum
ArifeKarabulutolu Busraaras aynen yemeye çalış ben yiyemiyorum tatlıya bayılırdım sürekli tatlı krizim olurdu öyle bi nefret geldi ki bi kaşık bile yiyemiyorum hep ekşi turşu peynir çocuk tatlının tadını bilemeyecek 😂😂
Busraaras ArifeKarabulutolu hahaha 🤣 arada ye bilsin canım.. tiksinme mi geldi bu arada kaç haftalıksın kız erkek
ArifeKarabulutolu Busraaras 19+3 haftalığım ama cinsiyeti salı günü öğreneceğiz memleketteydim eşim dedi beraber öğrenelim baya bekledim yani😊
Busraaras ArifeKarabulutolu oo baya da sabırlısınız ☺ %90 kız dedi doktor 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var kesin ozmn öğreniriz heralde ☺memleket neresi çok mu soru sordum 🤣
ArifeKarabulutolu elifelif hımm ben de süt asla içemem hep aşırı kahveli içerdim şade mümkün değil eşim sürekli içmemi söylüyor ama içemem asla ☹
Busraaras ArifeKarabulutolu herkesin yiyemediği faydalı olan bişeyler varmış denekki bende balıktan nefret ederim kokusu bile öldürüyo beni midem bulanıyor çocukluğumdan beri hiç yemedim başık hapı kullanmaya başlicam bende
Yayamazbebek Yumurtaları köyden almaya çalışın. Diğer türlü hormonlu tavuk yumurtaları bebeğe zararlı olabilir antibiyotik veriyorlar sürekli o tavuklara. Buda bebeği etikiler
ArifeKarabulutolu Busraaras geçen hafta gittim öğrenmek için arkasını dönmüş bi türlü öğrenemedim memlekette Ankara ya gelince özelde öğreniriz inşlh Bayburtluyuz canım biz 😊