Gokcetutkun Merhabalar size bir sorum olacaktı doğum çekimi yaptırmak istiyorum fakat araştırdığım fiyatlar hep 1200 1500 arası bildiğiniz uygun fiyatlı biryer varmı önerirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🙏🏻 ☺️
Mommmmmmm Gokcetutkun Yer olarak bir yer söylerseniz daha çok yardımcı olabiliriz/olabilirler. Fakat kaç haftalıksınız, şu durumda doğum fotoğrafçısı alabilen bir hastane bilmiyorum 😀 benim 10 haftam kaldı nasipse ben yapamıyorum mesela.
Aygul01 Gokcetutkun Doğumu çekimi yaptılarda biz mi yok dedik😹 doğum cekimi suan hiç bi yerde yapılmıyor tatlim butun hastanelerde iptal.
Gokcetutkun Mommmmmmm İstanbul’da oturuyorum ve 30 haftalık hamileyim temmuz 18-20 arasında bekleniyor doğum
Eros Hava özdemir var canim instagramdan benim doğum eylüle denk geliyor düzelirse inş yaptiricam. Kampanya vardi bi bak istersen istanbuldaysan tabi
Mommmmmmm Gokcetutkun Benle aynısın neredeyse hastanen ne der bilmiyorum ama 10 hastane varsa 10 nunda da yasak. Bende çok araştırdım çokta istediğim bir şeydi fakat fotoğrafçılar ancak isteğe göre eve gelir pnun dışında hastane hayal gibi ne yazık ki 🙄
Zeynep_zey Gokcetutkunben başka şehirdeyim ama şıan hiç bir hastane kabul etmiyor o tarihler için bende konuştum ama kabul ediliyormuş maalesef