Öncelikle isteyen her anneye ve anne adayına Allahım nasip eylesin🙏🏻 İlk gebeliğim. Minik kızımın bedenime düştüğünü öğrendiğimde inanamamıştım. 6haftalıkken öğrendim gebe olduğumu. Psikolojik olarak zor kabullenmiştim🤦🏻♀️ Tabi günler geçtikçe o duygular yüklendi sanırım. Zor bir hamilelik geçirmedim tek zorlayan şey miğde bulantılarım oldu. Doktorum prilamdr yazdı onu kullandım. Zar zor 6.ayda bıraktım hapı ve biraz daha idare edebiliyordum bulantıları. Neyse kısacası eşimle beraber sezaryen kararı verdik. Benim en başından beri zaten bir kararım yoktu iki doğum şeklinede okeydim bebeğim ve ben sağlıklı olduğu sürece. 13 mayısa gün almıştık. Şaka gibiydi sanki hep benimle aynı bedende kalacaktı miniğim. Derken 11 mayıs günü evde uzanıyordum eşimin yanında. Tuvaletim geldi diye kalktım ve tutamadım resmen su döküldü. O an kaçırdığımı düşünmüştüm ama günlük pedimi indirdim pıhtı şeklinde kan vardı çok az. Dedim herhalde nişanım ve suyum geldi. Hemen doktorumu aradım oda gel bi bakalım yatışını yapabiliriz belkş bugün çıkarırız bebeği dedi. İnanamadım hem korku hem heyecan eşimi uyandırdım😂 gittik hastaneye ama gidene kadar habire su akıyor benden. Allahtan çıkmadan depend takmayı akıl etmişim. Gittim doktorum tabi çatala çıkmamı söyledi açılmam var mı yokmu bakmak için. İlk defa alttan muayine oldum. Biraz canım yandı bağırdım😂 doktorum direk yanındaki hemşireye yatışını yapalım dedi. Sonrasında herşey kendiliğinden oldu ben çırpınan balık gibi ayak uyduruyordum. Evden çıkarken hastane çantalarını almıştık. Odamıza geçtik. 30dk oldu olmadı ameliyataneue doğru götürdüler beni. Ama nasıl titriyorum😂 ama ekip çok iyiydi. Müzik açmış işlemleri yapmış beni bekliyorlardı. Olabildiğince sakin olup bana denilen herşeyi yaptım. Korkudan gebersemde bebeğime kavuşacaktım artık. Anestezim yapıldı. Evet dayanılmayacak bir ağrısı yok. Sinir bozucu oluyor biraz okadar😌 sonra zaten kum torbası gibi oluyorsunuz😅 başımdaki ebe ile sohbet ederek karşıladım bebeğimi. Şimdi çekiştirme hissedeceksin korkma hiç. Nefes al güzel şekilde ki bebeğine oksijen iyi gitsin dedi. Sonrasında o ağlama sesini duydum🙏🏻🌸 doktorum kızımı gösterdiğinde bu benim mi dedim. Sonrasında hazırlamak için götürdüler. Benide operasyonun nasıl geçtiğini anlamayayım diye sakinleştirici yaptılar yarı uyur şekilde takıldım öyle. Sonrasında işlemlerim bitti odama çıkardılar. 2760 olarak dünyaya geldi meleğim. Çok şükür şimdi o uyurken bende nöbetteyken size hikayemi yazmak istedim. Gerçekten belki 4 gündür toplamda 5 6 saat uyumuşumdur ama inanın hissetmiyorum😌 sezaryan korkulacak bir operasyon değil. Önemli olan sonrasında toparlanmak. İlk ayağa kalkışım zor oldu. 2.denememde kalktım. Çiş kaka ve gaz çıkarmak çok önemli. Zaten sonrasında zamanla iyileşme süreci. Dikişlerim yüzünden biraz zorlanıyorum ama çok şükür yine ayaktayım bir şekilde. Umarım sıkmamışımdır sizi biraz uykulu bir şekilde yazmış oldum🙏🏻🌸🐥 burda çok güzel zaman geçti. İyiki varsın happymom