Öncelikle rabbim hamile olan kız kardeşlerimin hepsinin doğumlarını kolay getirsin.Biraz hamileliğimden bahsedeyim evlendim ve asla korunmadım çünkü eşimde bende çok fazla çocuk istiyorduk..Evliliğimizin dördüncü ayıydı hala hamile kalmadığım için canım çok sıkılıyordu olmıcak heralde düşüncelerine bile girmiştim. Sonra çok ağır bir soğuk algınlığı geçirdim ve 6 ayrı antibiyotik kullandım hastalığım geçti ama mide bulantılarım geçmedi kan testi yaptıklarında 6 haftalık hamile oldugumu ögrendim.Sonraki süreçte sadece mide bulantısı sıkıntısıyla 9 aylık süreci bitirdik. Bitirdik ama kızım hala gelmek bilmiyordu 40+3 de küçük küçük kasılmayla beraber nişanım geldiğini gördüm sonra doktoruma napmam gerektiğini sordum sancılarına dayanamiyacak dereceye gelene kadar evde beklememi söyledi ama ben dayanamayıp sancım düzenli olmaya başlayınca hastahaneye gittim.yatışım yapıldı bir gece bekledim doktorum herzaman normal doğum taraftarıydı kendi sancımı bekleyip doğum olmazsa öbür gün sabah için suni sancı vereceğini söyledi bekledik hiç bişey olmayınca suni sancı vuruldu 1 2 saat iyiydi ama sonra çok keskin sancılar vurmaya başladı dayanamıyodum yatağın kenarlarını sıkmaktan ellerim morardı dayanamadıgımı bağıra çağıra tüm katı ayaga kaldırdığı görünce doktor açıklıgın 3 santimi bulmuşsa epidural yapabiliriz dedi dedim hadi hemen o herneyse lütfen yapın ameliyathaneye indirildim epidural yapıldı 2.sancıdan sonrasını hissetmemeye başladım çok rahatlamıştım odaya çıkardılar uyumuşum doktor iftara yarım saat kala geldi yanıma uyandım çabuk doğumhaneye 10 cm olmuş açıklık çatala çıkardılar ama hala çok bişey hissetmediğim için ebelerden yardım alarak çıktım büyük tuvaletim geliyo dedim doktora bişey olursa olacaklardan ben sorumlu değilim sen onu hissettiğinde ıkın dedi doktor zaten üçüncü ıkınmada bebeğimi kucağıma koydular okadar güzeldiki kızım ellerimi sımsıkı tuttu daha doğar doğmaz 3089gram 51 santim dogdu kızım çok şükür sağlıklı başda gögüs uçlarım çok agrıdıgı için emziremedim pek gögüs pompası aldım o çok rahatlattı şimdi yanımda uyuyo prensesim 5 günlük olduk sizlere tavsiyem
*dayanamıcak kadar kötüyseniz ve açılmanız varsa bence epidurali kesinlikle isteyin
*mutlaka hastahaneye kayısı kompostosu götürün
*ve sütünüz bi şekilde geliyo asla pes etmeyin kafadan inanınca geliyo