rodin123 zeynelbeyt benim kızımda sen öyle oldu daha çok küçük ve rahme yeni düşmüş 1 buçuk haftalıktı öğrendiğimde 2 defa baktım ikisinden flaşla gördüm sanırım epey küçük olduğunda öyle oluyor şimdi ikincisi ne baktığımda o çok netti
zeynelbeyt Ben maalesef adet oldum 😔 bu sırada da kayınvalidemi kaybettik çok üzgünüm 😭 Rabbim her şeyin en iyisini biliyor… belkide şu aşamada olması benim ve bizim için hayırlı değildi, Rabbim vermedi. En güzel zamanı bekliyorum…
rodin123 zeynelbeyt basınız sağolsun sadece geciken adet gebeliğe vurulmaz üzgün olduğunuz icin adetiniz gecikmiş olabilir çok çok geçmiş olsun üzmeyin kendinizi aklınıza böyle koyarsanız bebek olmuyor maalesef biraz aklınızdan çıkarmak zorundasınız çok zor biliyorum ama ben ikisindede tahmin etmediğimde oldu ilkini çok bekledim 1 sene olmadı çünkü sonra hiç beklemediğim zamanda geldi kızım
zeynelbeyt rodin123 adetim gecikmedi aksine 1 gün de erken oldum. Bu ay hiç düşünmüyordum aklıma bile gelmiyordu. Zaten son günlerinde hep kayınvalidemle ilgileniyorduk. İşte nasip her şey bakalım. Bir süre çocuk fikri aklıma gelmeyebilir zaten..Taziyeniz için çok teşekkür ederim 😔
rodin123 zeynelbeyt oluyor erken olmalar geç olmalar duygulardan aldığınız ilaçlardan bazen havadan bile herseyden onun için hemen hamileliğe yormayın ki sonra üzülmezsiniz en azından
Mkblgrlyn zeynelbeyt benim oyleysi 4 gun gecikmisti. Sabah tekrar yaptim daha net cikti sonra zaten saglk ocagina gidip kan testi yaptrdim ve hamile oldugum dogrulandi 😇
Serife-09-00 Ben adete 5 gün kala yaptığımda çok silik çıkmıştı iki gün sonra tekrar denedim biraz daha netti ama çok ayırt edilmiyordu adet olmam gereken gün kan testi yaptırdım 39 çıkmıştı