zeynelbeyt Hanımlar flash ışıkta zor gözüken çok silik çizgi ile hamileliğini öğrenen oldu mu aranızda acaba? Adetime 2 gün var test yaptım ve ancak ışık altında gözüken baya silik çizgi çıktı, emin olamıyorum
Arinna zeynelbeyt Benimde canım çok silik çizgiydi öyle öğrendim hatta idrar tahlilimde negatif öıkto hastanede eşim hayır kan da vericez hamilesin ona göre işe ara ver dedi. Dediği gibi de oldu.
Tugce1803 zeynelbeyt yani benim 3 gün kala erken gebelik testinde bile çıkmadı🤷🏻♀️olabilir neden olmasın🤭
Nslhnakn zeynelbeyt reglime 8 gün kala öğrendim çok silik bi çizgiyle hatta nerdeyse yok gibi bi çizgiydi ertesi gün kan verdim 7,86 çıkmıştı değerim🤗
Limooon Ben çok çok silik çizgiyle öğrenmiştim kan testinde bile 30 çıkmıştı değerim düşün o kadar erken öğrendim 😂😂🙈🙈 şuan 20.haftadayız Allah’a bin şükür😍 rabbim gönlünüze göre versin inşaallah umarım gebelik vardır sizinde ama kan tedti verseniz daha net olur
zeynelbeyt Limooon maşallah Rabbim tamamına erdirsin ne güzel😍 adete kaç gün kala öğrenmiştiniz ve belirtileriniz var mıydı?
girl_boy_annesi Limooon aaaa bende bu şekilde oldu çık silkti ve beta 30 çıkmıştı şimdi 28 haftalığız🤗🤗🤗
Limooon zeynelbeyt adetime 4 gün kala öğrenmiştim kasıklarımda bi ağırlık ve tam olarak en net belirtimde 20 gün önceden başlayan göğüs ağrımdı 🤗🤗
nurseliny Tugce1803 tuğçee 🙈🤗 merhaba keşke bize bi postta anlatsan öğrenme hikayeni burayı bulduğumdan beri sıksık görüyodum seni ve çok merak ediyorum öğrenme hikayene bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹🌹🌹
Nslhnakn zeynelbeyt çok sağol kuzum, rabbim bu mübarek günlerde sana ve tüm isteyen herkese nasip etsin, amiin🤲🏻🌸
zeynelbeyt Esra60 anladım canım teşekkür ederim Arinna amin amin ya inşallah ☹ Nslhnakn amiiin canım herkese 🤲🏻
Shira zeynelbeyt bende vok silikti, adetimden sanirim 3-4 gün önceydi.. sabah ilk idrar ile daha yogun cizgi cikabilir..
zeynelbeyt Shira ay umut oluyorsunuz, yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum dua edin bana da inş Mom092 😍 Ebaki inşallah inşallah amin canım🤲🏻 Nigdeli harika😃 aynen benimde öyle zar zor gözüken sadece benim gördüğüm bi hafid gölge
Ebaki zeynelbeyt ben canim asiri asiri ama asiri silikti sadece bn goruyodum ardan 4 gun gecince yaptim tamamiyle belirdi cuzgi insallah hamilesindir canim 🤲🤲
Nigdeli zeynelbeyt evet ben 😀 annemlerdeydim evime gelmek işin otobüs bileti almaya gitmiştik. Baş dönmesi mide bulantısı vs vs. Test alalım dedik o gün testi aldık eve geldik yaptım ama çizgiyi benim dışımda kimse görmedi öyle silik belirsiz bi çizgiydi😄 güneşe tuttuk flaş tuttuk ben gördüm ama annem göremedi. Hala inanamıyorum nasıl gördün sen diyor 😄şimdi 29 haftalığız oğluşumla çok şükür 💪