zeyzey95 Mer-ve90 normal diye biliyorum hatta bazı doktorlar leke yada kanama olabilir diye bildiriyolarmış
Aycalyaa Mer-ve90 38 haftadan itibaren her hafta 2 kez olurdum ve kahverengi akıntılarım cok olurdu ama 41 haftada dogum yaptım normal dogum oldu eger nişan olsa anlardın daha pembemsi ya da bildiğin kan geliyo
Sedaahmett Mer-ve90 normal canım. Ilk hamileliğimde benimde çatı muayenesinden sonra kahverengi akintim olmuştu. Benim nişanım doğum esnasinda geldi. Nişan bildigin kan gibi geliyor, yada pembemsi.
Kbracoskun Mer-ve90 senin akıntım gelmiş benim kanamam oldu ama sadece elle muayene etmemişti beni başka binalet daha kullanmıştı. Pat küt diye daldığı için içeri normal..
Mer-ve90 zeyzey95 benim doktorum demedi birsey bende sormadım ilk gebeliğim bi tedirgin oldum. İnternettede bir sürü kafa ksrıstırıcı seyler yazıyor. Ama içimi ferah tutayım yarın bi doktorumu arıycam artık.
Aycalyaa Mer-ve90 evet baya yoğun geliyodu ilk gebeligimdi hep nişan geldi sanırdım bende 🙈 ama herkesde oyle olacak degil tabi yine de bi doktors danışın😊
F_NUR_K-S Mer-ve90 😁 Daha bi kaç saat önce bende aynı soruyu sordum ve normalmiş benden de geldi çok açık bi kahveydi yoğun kıvamlı falan da değildi normalmiş bi kaç gün gelip sonra geçebiliyormuş korkmanıza gerek yok ☺️