Elifzkan-Ball Merhaba kızlar 25. Haftalık gebeyim inanılmaz idrarda yanma var sürekli wc isteği duyuyorum ve yanma var sureklı bu durumla karşılaşan varmı? Doktorum ilaç vermedi
Esrelf Elifzkan-Ball idrar tahlilin nasıl canım ona göre vermesi lazım. Bakteri ürerse antibiyotik kullanmak zorunda kalırsın. Yanma başlı başına zaten enfeksiyon belirtisi.
Rabiamehmet Elifzkan-Ball idrar enfeksiyonu vardır,eğer yanma varsa. Bana dokturum ilaç vermişti,bol su iç demişti. Suyla gececek gibi değil. Tedavi başlatılmazsa coğalıyor😬
GlahBilgiliPelit Elifzkan-Ball iltihap olabilir cnm 🙁 ama onu da ya alttan muayne etmesi gerek yada idrar tahlili yapması gerek yapmıyosa sen yapmasını iste enfeksiyon önemli bi durum cnm.
Esmmaa İdrar tahlilinde çıkar canım onda çıkmazsa ve yanma devam ederse idrar kültürü yaptır istersen, yanma varsa enfeksiyon kapmış olabilirsin günde en az 1,5-2 litre su içmen lazım
Seyda123 Benimde oldu aynisi doktor kucuk capli bi ilac yazalim bunun yaninda bol su ic dedi ilaci kullanmadim ben canim bol su ictim ve o bolge ayaklarimi sicak tuttum hep gecti ara ara yine olmaya tam basliyo bol su iciyorum ayriyetten cok yuksek derceedeyse diye idrar kulturu yaptrdim sukur ureme yok dedi ureme olursa sikintiliymis sende bi kultur yaptr ona gore ilac yazdirirsin canim ama ureme yoksa dogal yollarla atmaya calis derim ben