Merve6475 Denizliye sevk edildim üniversite hastanesinde Babür kaleli varmış onu önerdiler nasıl bi doktor giden var mı kızlar? Bide özel yeride varmış ücreti falan nasıl acaba?
Hasibedenizli Merve6475 Babür bey iyidir ama çağrı beyi bende kesinlikle tavsiye ederim süper ilgili bir doktor
Fadikfs Merve6475 Bence Babür bey çok iyi bi doktor ben gitmiştim.Babür beyin özel muayeneside var ama ücretini bilmiyorum
Merve6475 Deletedmom021 canım ikiz gebeyim plesenta previayım dogumumu burda yapmak istemedi Doktor usaklıyım sevk etti daha var doguma kontrol icin gidicem
Deletedmom021 Merve6475 canım özel dr istersen çağrı güven var ben ona takipliyim gayet iyi ve ilgili tavsiye ederim instagramdn bak plasenta previalı birçok hastası var bi bak derim Instagramdan
Deletedmom021 Merve6475 özel klinik kuzum ama ikiz olinca farkli ücret alır istersen ara numarasını Instagramda var konuş ücreti ve plasenta previalı oldugunu ikiz oldugunu yarın konuş
Wonderanne Doktor olarak tanımıyorum ama Pamukkale üniversitesinde hemşirelik okudum staj yaptım hastane olarak çok iui bir hastane yani tavsiye ederim
Oozzee Merve6475 Babür bey çok kaliteli ve bilgili bir doktordur. Seneler önce annemin ameliyatını yapmıştı, çok memnun kalmıştık.