Loresima3 sabah doğumum var inşallah, spinal sezeryan olacağım. Lütfen dualarınızda bize de yer verin ❤
Betull41 Loresima3 Rabbim ijinizide bı nefeste kurtarsın annesi sağ salim kavuş kuzuna benimde son 7 günüm kaldı sezeryana bana da dua et 💙
damlac Loresima3 benim de sabah doğumum var. Saat gece 12den sonra bir korku bastı beni. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
matrushka Hayırla sağlıkla kavuşun. Ben de 15 mayıs cuma günü bebeğine kavuşacaklardanım nasipse. Heyecan dorukk 😁
damlac Loresima3 o zaman normal ikimizde de böyle olduğuna göre😊 ve bu saate kadar ikimizde uyuyamadığına göre bu da normal değil mi?🙈
AysennHED Loresima3 Allah yar ve yardımcınız olsun güzel ve kolay geçen dogumun ağrın acın az olsun inşallah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim🤲
SekerMerve Loresima3 canım allah yardımcın olsun sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin bizde sabırsızlanıyoruz artık🤗🤗
CigdemMeryem Loresima3 Canım bende 9da spiral sezaryen olacağım Allah yardımcımız olsun sağ salim bebeğimize kavuşalım inşallah