Haticeozkan 38+2 gunluk hamileyim bebegim.normal.dogum.pozisyonunda cok haraket ediyo hareket ettikce sanki rahmimden cikcakmis gbi sızı vuruyo bu durumda olan varmi dgum belirtismidr acaba 😣
Emos2424 Haticeozkan bi kac saat sonra 38 haftalik olcam benimde bebegim hareket ediyor cok ama cikcak gibi degil keske ciksa 🤗
Bgmbgm Haticeozkan benimde çok hareket edio 34+4 bugün bide suyum fazlamis benim bnde korkuom suyumu kaplayacak die 😂
GlahBilgiliPelit Haticeozkan cnm ben 33. Haftadayım erken doğum riskim var bebek doğum pozisyonunda bende hareket ettikce cıkıcakmıs gibi hissediyorum 😳 bazen bacaklarımı sıkıştırıyorum hatta refleksle 😄
Haticeozkan KumruZeynep dun randevum vardi bole bise yokdu dun alsam.baslafi iki aksamdir ayni saatte oluyo
Haticeozkan Emos2424 bende artik dgsun diye dort gozle bekliyorum son haftalarda cok.agorlasoyo insan node bebis hateketliyse😊
KumruZeynep Haticeozkan İşallah bişey yoktur canım endişelenme son haftalar normaldir bence,bol bol istirahat et bebişini de sağlıkla kucağına alırsın işallah ❤
Haticeozkan KumruZeynep gttim.cnim.acile hic birsey cikmadi agri bile cikmadi nst de. cektiklerimiz ne anlamiyrum bunlar agri degilse dogumda napicaz😊