witharzu Yaseminakkoyunk en büyük değişim iştahımda oldu sanırım 😳 onun dışında günden güne hareketleri artıyor inanılmaz mutlu ediyor bu durum beni 🥰
Zeyha1 Yaseminakkoyunk İştah herkeste kapanmış ama ben hala yiyebiliyorim nerdeyse catlayana kadar sonrada uyuyamıyorum karnımın sisliginden aaa garip oldum şimdi 🥺😆
Yaseminakkoyunk witharzu evett her gün daha güzel hisler yaşıyorum 🥰 benimde iştahım kapandı canım birşey istemiyor karnım doysun diye yiyorum bu zamana kadar 8 kilo aldım ve çok iştahlı yiyordum şimdi öyle değilim
Yaseminakkoyunk Alya9 bende çok iştahlı yudum ilk üç ay hatta bulantım olmadı ama şu son 1 haftadır falan sadece karnım doysun da bebek bezin aldın diye yiyorum iştahla yemiyorum hiç
Oykukilinc Bebeğim baya hareketlendi cok sukur cok guzel bir duygu,bende 8kilo aldım şimdiye kadar doktorum uyardı son 2 haftadır iştahım hiç yok bebek beslensin diye zorla yiyorum resmen icim hiç almiyor ara ara bulanti kusmalarim devam ediyor
Yaseminakkoyunk Oykukilinc benim hiç bulantım olmadı şu zamana kadar da bir şeyden falan tiskinmedim güzel bir gebeliğin var ama dediğin gibi iştahım eskisi gibi yok bu durumda canımı sıkıyor aşerme zaten olmuyor ilk 3 ay içinde bir kac kez olmuştu artık o da yok
Yaseminakkoyunk Zeyha1 öyle bende yapıyorum canım hatta karnım öyle gerginleşiyor ki gece o yatağa gireyim de bana kimse dokunmasın diye akşamı beklıyorum 😂
Oykukilinc Yaseminakkoyunk hiç aşermedim mutfaktan dolaptan falan tiksintim olmadı ama bulantılarım çok fazla ilk 4 ay devamlı istifra ettim şimdi biraz daha rahatım,bir de geceleri baş donmem oluyor
ZeynepBetul Iştahim yavaş yavaş normale dönmeye başladı Artık herşeyin kokusu çok güzel geliyor 🤣😁 Ve enerjim de ciddi anlamda arttı. Pekmez yiyorum onun da etkisi olabilir belki ama çok hafif ve enerjik hissediyorum kendimi
Fuzuli Bende 22+4 deyim. İştahım artmaya başladı ama değişik çok yiyorum bazen hiç iştahım olmuyor 4 kilo aldım şimdiye kadar. Karnım çok büyük değil ama yiyince çatlatacak gibi oluyorum oturmak iyi gelmiyor ya yürüyeceğim ya da yatacağım ama yatmak da çok iyi gelmiyor yürümek iyi geliyor rahatlıyorum
Yaseminakkoyunk Fuzuli hiç yürümüyorum ve bende genelde akşam üstü sanki karnım catlıcak gibi oluyor bir an önce bu virüs bitse de gezsek dolaşsak en gerekli zamanda evde oturuyoruz doğumu zorlaştırıcaz bu gidişle