Hilalse 31 haftalık hamileyim kızlar ilk gebeliğim ve yaşadığım yerde yardım edecek eşimden başka kimsem yok bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu doğum çantası nasıl olmalı küçük valiz gibi mi el çantası gibimi içinde neler olmalı temmuz 18 de görünüyor doğumum ne zaman hazırlamaya başlamalıyım??? Cevap verenlere şimdiden sonsuz teşekkürler 😌😌😌
N6gksl Hilalse cnm bence tekerlekli valiz al kolay olur bence şimdi erken değil arabanizin bagazina koyun 🙂tabi eş yardam eder bide bu koronada ya
Kubrabalik Hilalse kendin için eşyalarına uygun boyda bir valiz bebek içinde anne bebek bakim çantasını hazırlayabilirsin
glnur90 Hilalse sağlıkla kucağına al bebişini 🤲 ben 35+4 teyim. Bebek için anne bebek bakım çantası hazırladım kendim içimde küçük bir çantaya koydum eşyalarımı ayrı olması daha mantıklı geldi en aIndna ne nerde belli olsun aranmasın diye
Kubrabalik Hilalse rica ederim canım benim 2. Doğumum olacak nasipse biraz tecrübeliyim her ne kadar 12 sene geçmiş olsada
Aktoprak Bende bu konuda bilgi istiyorum🤔30+2 haftalik hamileyim bazilari erken diyo canta hazirlamaya bazıları gec bile diyor icine neler olmalı.
Hilalse N6gksl bende kabin boy valiz diye düşünmüştüm ama emin olamadım eşim öyle şey mi olur diyince teşekkürler içine neler koydunuz siz?
GokAnne Kabin boy valizler varya onlar ideal bence, bebeğin eşyaları kendi ihtiyacların tercihen nevresim vs en çok unutulan seyi söyliyim hastaneden çıkarken giyeceğin temiz rahat bir kıyafet 😅
Kubrabalik Kendine iki pijama onden düğmeli bir gecelik corap göğüş pedi deepend yada ic çamaşırı ped yelek terlik kişisel bakım kağıt havlu ıslak mendil bebek için hastane çıkışları bez yelek 2 3 muslin örtü penye battaniye karışık çorap ağız mendili koyabilirsin
Hilalse glnur90 bende kabin boy valizin bi tarafını bebeğime bi tarafını kendime yaparım diye düşünüyorum şimdi 🤷🏻♀️
N6gksl Hilalse şimdilik yikadim cnm herşeyi ütülicem ama şimdilik koyduklarımı söyleyebilirim kadin pet bir çamaşir iki çorap göğüs pompon biberon emzik iki emzirme südyen bir emzirme atlet saç kurutma makinesi koydum cnm şimdilik 😁 yok cnm valiz daha pratik ve güzel
glnur90 Hilalse o da olur. Sağlıkla gelsin de herşeye bir çare var. İlk olunca sanırım biraz abartıyoruz. Kimi diyo hastaneye çok eşya götürürmüşüm falan diye. Tereddüt ediyorum acaba gereksiz bişey koydum mu diye 🥴
Kaderycee Hilalse bende o şekilde yaptım bi tarafa kendiminkiler diğer tarafta bebeğim kıyafetlerinide cıtcıtlı poşetlere koydum ilk giyeceğinin yanına bi bez koydum zaten hastanede söylerim tekrar diye düşünüyorum
Baharbal glnur90 HASTANE ÇANTASI ANNE İÇİN [ ] Hamilelik dosyası [ ] Hastane evrakları [ ] Gecelik veya pijama takımı [ ] Bol miktarda kilot ve atlet [ ] Terlik [ ] 2 çift çorap [ ] Hijyenik ped [ ] Bir kaç adet havlu [ ] Taburcu günü için rahat kıyafetler [ ] 2 adet emzirme sütyeni [v] Gögüs pedi [ ] Göğüs ucu kremi BEBEK İÇİN [ ] Tulum [ ] Çıtçıtlı bady [ ] Pijama altı [ ] Bebek mendili [v] Eldiven [ ] Zıbın [ ] Yelek veya hırka [v] Çorap [v] Şapka [ ] Mevsimine uygun 2 adet battaniye [ ] Alt değiştirme örtüsü [ ] Bebek bezi Benim listem bu canım istersen kendine kişisel eşyalar da ekleyebilirsin
Filiztuana Kubrabalik bende 13 yıl sana ikinci kez tadacağım allah kısmet ederse anneliği 🙏 ilk anneliğimde 20 yaşımı bile tam doldurmamıştım şimdi ise 33 yaşındayım ikinci gebeliğim daha zor geçtiyor sanırım yaşında etkisi var🥺
Pankek Hilalse Ben de kabin boy hazırlayacağım. Bebek eşyalarını iki ayrı çanta. Birini ebelere vereceğim, biri de odada kullanmak için. Bebek bezi, kullan at alt açma, depend falan çok yer kaplıyor.
Pankek Hilalse Ben de burda okudum ebelere giydirmesi için bir şeyler veriliyormuş. Zıbın seti, bebek bezi, ıslak mendil, burun pompası falan koyarım heralde
yagizimm benim koyucaklarim eksiklerim varsa tamamlayin kizlar 3. dogumum ama heyecan ayni 😂😂 bebek icin 10 lu hastane cikis 5 li takim 2 3 adet zibin bez islak mendil pisik kremi agiz mendili puset muslin battaniye sari tulbent orgu yelek hazir kundak kendim icin 2 adet pijama takimi 2 adet alt ust ic camasiri corap 2 adet 1 adet yelek ped terlik hastaneden cikarken giymek icin kiyafet bol olucak sekilde aklima gelenler bunlar kizlar
Pankek yagizimm Benden daha deneyimlisiniz o zaman 😊 Ama ben gecelik de koyun derim. Alttan muayenede kolaylık olur