[silindi] Mrymdlkc ben 17+3 ama hamileliğimin başından beri bel ağrısı çekiyorum 😓 ilerde ne olur düşünemiyorum 🙄
DidemYldrm Mrymdlkc 23 haftam bitti canım şu 2 gündür bende de akşamları bel ağrısı olmaya başladı kendimizi çok yormamak lazım demek ki
Mrymdlkc ozgesoy28 normal midir bilmiyorum sol kasik ağrısı bende hamileligim ilk 4-5 ayında cok fazlaydi
Mrymdlkc [silindi] ilk zamanlar da yerlesiyolardir diyolar son zamanlarda doğum yaklaştı diyorlar anlamadım gitti🙄😄
deletedmom351 Mrymdlkc hayır 10 gün sonra kontrolüm var eğer daha da artarsa beklemeyip sormayı düşünüyorum
Haticeozkan Ben 38 haftalik hamileyim 1 aydir bnde cekiyru. Ara ara adet sancisi gbi agri doktorum cok.normal.bebek doguma hazirlaniyo son zamnlarda olur ddi
Mrymdlkc Haticeozkan demekki biz de başladık doğuma kadar çekecez bende bunun icin doktora çağırdığı günden önce gidecektim teşekkürler 🙂
zgeKanerConker Aynısı bendede var kızlar hatta psikolojik olarak kanama mı var deyip kontrol bile ediyorum istemsiz 😕 34 haftalığız erken doğum düşüncesi oluyor ister istemez birde üstüne öyle olunca stres yapıyorum
Mrymdlkc zgeKanerConker aynen bende aynı şeyleri düşünüyorum bazen gerçekten kanama felan var sanıyorum öyle bi agri
Pelincelik Mrymdlkc kaç haftalık sizin doktorum bana dogumla alakalı bişey söylemedi şuan tam 18 haftalık benim