Mrskantar Elifdoan canım bende park hayat gülengül hanıma gitmistim oldukça memnun kaldım fakat dogum fiyatlarını sormamıstım bunlar güncel fiyat mı
Deletedmom399 benveoglum ekip aynı ekip aslinda tek tek ayrı ekipleri yok gece gündüz hangi ameliyat ekibi hangi doğumhane ekibi denk gelirse onlarda doğum yapıyoruz. Seda hocayla alakalı değil için rahat olsun 😊
benveoglum Deletedmom399 ben ayrı diye duydum o yüzden o zaman yapacak bişey yok rabbim iyilerle karşılaştırsın
benveoglum Deletedmom399 hayır farketmiyor hatta bizim kan uyuşmazlığı ignemiz vardı ben onuda devlette yaptırdım
Deletedmom399 benveoglum iyi o zaman devlette çektirilir bizim de ultrason ama dediğim gibi ekip aynı her doktorun ayrı değil inşallah
Elifdoan Hanife3_ memnun musun devletten bide devlette kendi doktorun gelemiyormuş sanırım kim nöbetçi ise o bakıyormuş öylemi
benveoglum Benim arkadaşımda parkta detaylıyı yaptırıdı ve sonradan pişman oldu keşke devllet yaptırsaydım dedi ona cd vermemişler cdyi sadece bebegin yüzünü yakalarlarsa veriyorlar onun dışında vermiyorlar verselerde zaten doktor kagıda bakıyor cdye degil
Hanife3_ Elifdoan ilk doğumumda kendi doktorum değil nöbetçi doktor bile gelmedi ebeler yaptırdı doğumumu normal doğum oldu çok iyilerdi ama inşallah bunda da iyi insanlar çıkar karşıma
Mrskantar Detaylı ultrasonu park hayatta gülengül hanıma cektirmistim valla kızlar kagıdı da verdi cd de verdi fotograflar da verdi hatta bir saat kadar da baktı tüm organları damarları tek tek gösterip anlattı ben cok memnun kaldım
Deletedmom399 Mrskantar malesef doğum doktorları çekmiyor artık sadece radyologlara izin veriyor hastane.
Elifdoan Deletedmom399 ben hastaneyi arayıp sorduğum da gülengül hanım giriyor dediler ama son durum nedir bilemiyorum 2 hafta falan olmuştum arayali