Melisaaat Haftaya başladım kızlar gecen hafta idrarımda biraz yanma olmuştu sağlık ocağında tetenoz olurken idrar tahlili de vermiştim biraz çıkmıştı enfeksiyon ama sanki arttı gibi bol su içiyorum yanma devam ediyor idrar yaparken dr kontrolüm de haftaya ne yapmak lazım başına gelipte kurtulanlar yazabilir mi ??
Rabia9461 Melisaaat bol bol su iç en iyi böyle temizleniyor bende geçiriyordum ama bol su tüketiyorum kefir ve yoğurt da bağışıklığı güçlendiriyor kefir içiyorum bol bol tavsiye ederim
Muberraonur Melisaaat bu enfeksiyon gebelikte çok oluyormuş ben hayatım boyunca hiç olmadım gebe olunca kurtulamadım enfeksiyondan 🙄
Pankek Melisaaat Bugün doktor bana suda eritilip içilen bir ilaç yazmış. Ben de bilmiyordum enfeksiyon olduğunu ama geçen hafta idrarda bulanıklık gördüm. Erken doğumı tetikler mi bilemedim de riskli olduğunu biliyorum
1989-- Melisaaat bana tek kullanimlik bir antibiyotik verdi doktorum urocare diye isterseniz doktorunuza danışıp alin bana ve arkadaşıma cok iyi geldi
Melisaaat Merve23 erken doğumu tetikliyor diye okudum her yerde benimde ikinci ya da üçüncü tekrar esişi korkuyorum
Merve23 Melisaaat oyle birsey olsa emin ol dogururdum hamilelgin basindan beri var.bebegin durumu iyi.
Melisaaat Muberraonur duş alırken sabun vs sürmemek lazım o bölgelere daha öncede geçirdiğim için biliyorum her şeyime dikkat ediyorum yine de buluyor beni bebeği etkileyen bi sey olmasa korkmam da başka şeylere de sebep olabiliyormuş korkutuyor açıkçası..
Melisaaat Muberraonur bende de aynı çamaşırımı sık değiştiriyorum pamuklu çamaşır kullanıyorum bol su içiyorum zaten hiçbir sebep yok ama oluyor
Muberraonur Melisaaat 25haftalık canım 24 haftaya girdiğimde göbeğimin aşağısında sürekli kalp atması gibi bişi oluyordu sana da oluyor mu gerçi hala ara ara devam ediyo 🤭
Akduygu Ben hastaneye bile yattım bu korona günlerinde. Gebelikten çnce hiç yaşamamıştım. Şimdi geçmiyor
Melisaaat Muberraonur benim bebişte çok hareketli bazen gözlerime inanamıyorum oluyor o tarz ritmik atışlarda 🙃