Bsraaac Merhaba tetanoz aşısını kaçınca hftada yaptırdınız .. 21+1 im hemşire haftaya gel dedi haftaya nerdeyse 22 olucam bana çok saçma geldi
musti28 Bsraaac 19 haftalıkken ilkini bir ay sonra ikinci dozunu yaptırdım üçüncü bebeğimle beraber olacakmış
AnnesiHamile Bsraaac Benim hemsire beni unuttu heralde aramadi hic 😂 25 haftadayim . Zaten virusten dolayi gitmk istememistim doktorumda olman şart degil 28. Haftada da olabilirsin dedi
Portredekitirtil Bsraaac benim hemşirede salı gününden beri beni çağırıyor ama gitmedim daha. Bu arada 20. Haftamdayım
Papatya0205 Kızlar ben 34 haftalığım ilk dozunu yaptırmadım sağlık ocağı aramayı unuttu sanırım. bugün aradılar 2. Dozunu yapalım dediler sizce bir sorun olur mu
Rmys1206 21+1 deyim ben de bugün oldum . Zaten 2. Trimester içerisinde yapılması gerekiyormuş haftaya da yapılsa geç olmaz bence canım
akovalardan Bsraaac bende 20.haftamda ilk dozu oldum .bazıları da daha erken vuruyorlar 1.dozu anlamadım
Meriwa Bsraaac canm hemşirem 20 haftanı doldurman kazım 24 e kadar yolu var dedi 2. Doz da 1 ay sonra
Yakamoz__gul Bsraaac illaki şu zamanda yapılmali diye birşey yok sanırım ama 20 den sonra yapıyorlar. Belki kendi işine göre gel demiştir. Bende 21+2 de yaptirdim. Bizim ebe sadece Çarşambalari çalışıyormuş. İkinci aşıyı da onun geldiği güne giret ayarladık
1cicek kizlar bende 23. haftamdaym 2 bucuk yasnda bi oglum var onda iki doz yaptirdm saglik ocagndaki ebe bunda 1 doz yaparz dedi ama dun dr uma sordm gerek yok yaptrma dedi bende virusten dolayi gitmemistm