Limooon Rahmim bazen bir anda semsert oluyor ve bir kaç saniye içinde geçiyor,bu oluşan anlık sertleşme bebeğin hareketi mi oluyor yoksa altında yatan başka bir sorun mu lütfen söyleyin doktora danışmam gereken bir şey mi acaba ?
melis_duru Limooon 20 haftalık hamilelikte bebeğin hareketi küçük küçük hissedilir, birden karnınızı sertleştiremez. Hissettiğiniz şey bağırsaklardaki gaz sıkışması gibi bir şey olabilir
Limooon R_Cankesen12 benimde öyle oluyor bir anda semsert oluyor tek bir nokta böyle baskı gibi sonra geçiyor
Gamzedngdn Limooon 20 haftalık ise hareket hissediyor olabilirsin canım ama o kadar sert olmaz daha hafif pıt pıt şeklinde olur o haftalarda üşütmüş olabilir misin gaz yada üşütme sancısı olabilir mi
Limooon Gamzedngdn bebeğin hareketini zaten 17.haftadan beri hissediyorum bariz şekilde ama şu rahmimde ani olan sertleşmeyi anlayamıyorum sadece onu merak ediyorum neden dolayı diye gaz falan değil yani
mrv39 aynısı bende de oluyor, doktorum bebeğin kendine yer açtığını ya da pozisyon değiştirirken olduğunu söyledi yani o da bebeğin hareketi oluyor bir nevi benim genelde göbek deliği etrafında toplandığını hissediyorum
Limooon mrv39 benimde göbek deliğimin 2 parmak altında oluyor tam alt rahmimde böyle bir and semsert baskı gibi oluyor top gibi aynı demek ki dediğiniz gibi toplandığından belki de 🤔
Gamzedngdn Limooon o haftalarda öyle bir sertlik hissettiğimi hatırlamıyorum kuzum istersen doktora bir sor ama daha küçük oluyor o zaman toplansada öyle sert olmaz heralde bilemiyorum ben 34 haftadayım bu haftalarda artık canını acıtıyor insanın 😅
melis_duru Limooon isterseniz doktora gitmeseniz de bir mesaj atıp sorun, en doğru bilgiyi o verecektir
yldrm_58 Limooon 26+3 üm benim genellikle sol tarafım taş gibi semsert oluyor ovaliyorum kendini düzeltiyor heralde geçiyor artık pozisyon değiştirdiğinde karnimda şu dalgası gibi geçiyor özellikle Kuran okuduğum zaman hiç durmuyor elimde Kuran-i tekmeliyor