Kayınvalidem çağirsamda gelmez ama simdilik gelirim diyor ben de annem gelsin istiyorum ama daha simdiden anlasma yapıyorlar benimle ben utanırım rahat edemem siz olsanız buna nasıl bi cozum bulurdunuz😒

En iyis eşinle bu dönemde kırılamazlarda zaten 😊

Zemine11 esimde cok panik bi insan yani bebek aglasa orda kesin tartısma çıkar 😃ama bencede ondan iyi kimse duramaz sanırım yanımda

Ben kayınvalidemi çağırmıştım ilk doğumumda çok yardımcı oldu kendi annem çok bilgili değil bu konularda ama kayınvalidem hızlı pratik duşumu aldırdı yürüttü sonrasında dikiş pansumanımı bile yaptı 😀 tekrar Doğum yapsam yine onu isterim.

cnslymn ben kurt geliniyim ve kayınvalidem turkce bilmiyor nasıl anlasırız obu bilemiyorum 😃 genelde evde de esim ceviri yapıyor

Nilis 2 çocuğumdada eşim ve kardeşimle gittim kardeşim refakatçi olarak kaldı ve çok rahattı yine olsa kardeşimi isterdim 🥰

Dilara8228 kardesim kucuk ablamında bebegi var bilmiyorum ya iki tarafıda kırmak istemiyorum

Nilis virüs doğuma kadar böyle devam ederse hastanede eşimi alacağım iki tarafta kırılmaması için🤷🏻‍♀️

Nilis canım rahat etmen önemli annenle daha çok rahat edersin gibime geliyor ama tercih yapamam diyorsan en iyisi eşinle git emin ol hemşireler daha çok yardımcı oluyor

Annem uzakta olduğu için, annem gibi sevdiğim kayınvalidem gelecek doğuma ama refakatçi olarak istemedim ben rahat edemem diye :)

Valla bu konuda bende çok madurum bana kalsa ben hiç kimseyi istemem ama benim kayınvalidem ortalığı inletir valla e görümcem hemşire halbuki ben ikisiylede rahat edemem eşim desem zaten çok beceremez yani beni kaldırsın bebeği versin yapsın etsin sanmıyorum annem yaşlı yapamaz ablam var oda inş gelebilir gelirse onunla rahat ederim ama kayınvalidem ve görümcem de olur yani bırakmazlar yani

Nilis eşim ve annem gelecek inşallah. Kayinvalidem konuştuğumuzda önce annen gelsin sonra annen gidince ben geleyim dönüşümlü olsun dedi sağolsun. Onun yaninda Rahat edemem diye.

Bbsraa anlayıslıymıs kayınvaliden bizimkilerin hasmıyım sanırsın 😂

Nilis canm özel hastaneyse eşin kalabilcekse eşin ama benimde kayınvalidem istedi dedim anne annemle daha rahat ederim sende gel gündüz ama annem kalsın dedim tamam kızım dedi görümcem var ona da kayınvalidem gitmişti anlaştık tatlı tatlı zaten bakası yok o ayrı 😄

Meriwa hahaha 😂 cok kararsızım ama annemle giderim ben ya😊💪