sympapatya Merhaba kızlar 18+4 günlük hamileyim. Karnımın alt tarafında yani göbeğim ve kasığım arasında çok ağrı oluyor. Özellikle bir kaç gündür ve akşamları. Normal midir sizlerde de oluyor mu? Karnım büyümeye başlıyordur diye düşünüyorum ama bilemedim.
AtesAlininAnnesi sympapatya bende 19+5′im kuzum benimde var 3 gün önce acile gittim hafif enfeksiyon varmış ilaç verildi ♥️🙏
Gonay sympapatya bnde 18 haftalık hamıleyım cnm.kasık ağrısı cok sık oluyor dun aksam kac defa uyandım hatta.doktorumla bı cok kez konustum bu konuyu pek üstünde durmuyor normal dıyor bebek büyüdüğü için.
turunculuanne sympapatya ben de 18+3üm ve bende de resmen 4-5 gündür bu durum var. Bu haftalarda büyüme birden hızlandığı için oluyordur diye düşündüm kendimce, çünkü karnım da belirginleşmeye başladı. Bazen paylayacak gibi hissediyorum karnımı 🤭
AtesAlininAnnesi sympapatya sağol kuzum 🙏 bencede canım git yaptır varsa bile en azından fazlalaşmadan önlemis olursun ♥️
sympapatya Gonay aynen bende çok uyanıyorum artık dönerken özellikle. Teşekkür ederim benimde o yüzden büyük ihtimal 🤗
sympapatya turunculuanne aynen bende öyle düşündüm 🤗 benimde birden sert bi göbeğim çıktı ilk şişkinlik sandım ama geçmeyince büyüyoruz dedim😍