Merhabalar cooook rahatına dğşkun bu kadın dogumunun artı ve eksırlerini anlatacak toplaşın📣yanımda minnak bir bebek war bakıyorum bu benden mı coktı dıyorum cok degısık bırmduygu,sankı emanet edılen birşey war ve ona oyle bi degısık bakıyorum kı,ama cok zor bir emanet hem de
şu amda uyuyor nıye uyuyor ku acaba bişi mi oldu mefes mı almıyor diyorsun😂(hunıyı takmasam iyidir)birraz once mutfak tezgahını topladım cok degısık hisettin🤣benek dısı bir etkınlık🤣
Şindi kozlar 36 yasında rahatına cok duskun biri hamıle kaldı,ben.şükür hamılelıgın boyunca kusma dısında bişi yaşamadım,geldi cattı buyuk gun asla normal yapamam biılıyorum,doktorum ne istersın dedi spnıal dedim
Amelıyat gunı geldi cattı tırstırs tabiki,neyse insik biraz rötarla felan,belime bir ıgne yapıldı,inanmıcaksınız normal kalcaya yapılan iğneden farkı yok süper.guluyorum o anda neden acı cekıyor anneler bassınlar spınali diye geciriyorum,
kadın dedi basladılar kesıyorlar,akabınde bebeği çıkarmakt icin bastırıcaz dediler ❌❌❌hayatımda böyle bir acı yok,ölücem sandım,kaburgammmm diye bagırıyorum, bebeğin sesiyle gecti gittii gibi oldu,AMA OYLE DEGILDİ ⛔️
bebek odmaıza geldi ah me güzel belım uyuşuk zaten cocugu kucakladım yattıgım yerden tabi süt gelmıyor felan,dort saat sonra beni hemsireler yuruttu,ayağa kalktım dıkişimi hissetmıyorum bile,ama kalkamıyorum kaburgalarım yuzınden,oyle bir fena ağrı kı ,pazartesiden beri mahvoldum,dogumda odada eşim olsun demiştim,iyiki demişim annem hayatta kaldıramazmış dedim,benek saglıklı sukur oyle boyle bişi yapcam ama kucagıma alıp odada bir poz bile veremedim,kaburgamdan kalkamıyorm kalksam oturamıyorum bebek aglıyor bakamıyorum,.doktor bormal canım, dedi bebeği cukwrmak ıcın yaptık,merak edıyorum herkesin gercekten boyle mı spınali,doktorum da mınyon bir kadın yanımdakı doktor bi bastırdı,anestezi uzmanı da owuyor,işte sen bu ısı çOk ıyı yapıyorsun,ıkıncıde bi abandı gaza gelip❌Berbat.
şimdi ozetle…spınal harıka birşey bence bele yapılan ıgneyle birlıkte sıfır acı,cocugu gormek cok komık guzel bir duygu,ancakkk kaburga olayı warsa bastan anladın derim vee asla müsade etmeyi bence
gizlılıgını koruyan sey ise neden benın sezeryan dıkışişim acımıyor mutfagı topluyorum ama sadexe kaburgam agrıyor,egıl kalk yok sıfır ya.🙅♀️🙅♀️🙅♀️Hissizleşti mi acaba fıkrı olan warsa yazabilir mi😀UYGUN Şarkı:Analar ceker yükü kinsenin bilesi yok🤣yine de ewet iyi kı UNUTMA diye bir duygu war🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
not:bebeği ılk gordugumde aglamadım aksıne güldüm aglamak zorunda degılsınız rahat olun🤣 ve kusura bakmayın kuzlar cok uzun oldu demıcem🤣tabiki uzun olcak🤣