Sonay38 Arkadaşlar 2 gündür göbek deliğimden sıvı geliyor gelen sıvı da kokuyor acaba bi bilgisi olan var mı ?
Blossom Sonay38 Göbek deliğiniz enfeksiyon kapmış. Temiz ve kuru kalmıyorsa bakteri birikebiliyor orada ve enfeksiyona çeviriyor. Şeker sorununuz varsa o da sebep olabilir.
Gldn7 Sonay38 göbek ihtihabınbndedr oldunkendiliginden gecti kurcalama sakın temiz bırak arada hava alsjn delik ama elini dürme sakın yoksa hiç bitmez
Sonay38 Senaselimefendigil bende ilk kez gördüm böyle bir şeyi göbek deliğim ile ilgili sıkıntım oluyor ama böylesiyle ilk defa karşılaştım
Senaselimefendigil Sonay38 aşkım göbeğinde delik fakan var mı kuzenimde piercing taktırdığında iltihap kapıp öyle olmuştu
Sonay38 Senaselimefendigil yok canım acaba gerildide yırtıldımı diye düşündüm bende son haftalarımdayım
Senaselimefendigil Sonay38 bilmiyorumki balım doktora söyleme imkanın varsa bi sor istersen gene belki onların aşina oldukları bi durumdur 🤦🏼♀️
Sonay38 Blossom şeker sorunum yok ama göbek deligim 1 yaşına kadar kapnmamış sonrasında da sürekli yırtılırmış gece doktoruma mesaj attım bi krem ismi söylemiş enfeksiyon kapmış dedi 😒
Sonay38 Ozlem0707 enfeksiyonmuş ama bişey demedi bunları yeme diye 🤷🏻♀️ Gldn7 teşekkürler canım☺️ gece doktoruma sordum sizin dediğiniz gibi enfeksiyon kapmış kulak pamuguyla bi krem söylemiş onu sur süreklide kurula dedi bakalım inşallah düzerlir 😒
Bulutalazinannesi Sonay38 ay o bende de oluyordu içinden iltihap gibi bişe geliyor ama sebebi banyo yaparken içinde su kalıyor ya sonra iltihap yapıyor orası bide sıkı şeyler giyince fena oluyor. Korkma bişe olmaz ben doktoruma sordum bol şeyler giy orayı kuru tut dedi bende yaptım ve geçti
Sonay38 Bulutalazinannesi sıkı giyemiyorum artık 🤭kuru tutmaya çalışıyorum şimdilik inşallah geçer geçmezse muayenede bakarız dedi
Jeanjin Sonay38 doktoruna danış ilk defa duydum ciddi biryş olablr,,benm göbek deliğim hamilelgmde karnımla dümdüz oldu 🤷♀️
Sonay38 Jeanjin sordum canımda enfeksiyonmuş 😒 kremi kullanana kadar kıvrandım ağrıdan şu an hafifledi ağrısı☺️