nurcakir58 selam nur seni hatırlıyorm daha önce de seni cihat hocaya yönlendirmiştim ben şuan 36 haftalık oldum.. tek böbrekte genişleme hala devam ediyor 58 mm oldu.. cihat hocayı tavsiye eden doktorum bu seferde dünya çapında yine tanınmış bir çocuk böbrek doktoru önerdi bana abdurahman önen oda memorial bahçelievler-diyarbakır da çalışıyo hatta bu böbreğe takılan kateter onun adınınalmış oymuş mucidi bu işin.. şuan onunla görüşüyorum. Çok bilgili aşırı iç rahatlatan bir adam işin de ne kadar iyi olduğunu sölememe bile gerek yok dünya litarütüründe. Onunla yol alıyoruz şuan doğumdan bir ay sonra ameliyata alınıcak bebeğim hemen ama bebek doğmadan teşhis koyamıyoruz.. yaşafıklarını çok iyi anlıyorum doğumdan snra kafın doğumla işin biticek çocuk doktorunun ellerinde olucak bebeklerimiz ondan ben kesinlikle senin abdurahman hocayla görüşmeni gidip konuşmanını öneririm doğum sonrası neler yapabiliriz bizi neler beklşyor müdahale edebilirmisiniz die konuş çok açık ve nettir zaten en zor operasyonları dünya da o yapıyo.. bence bi gözük derim nur.. allah şifa versin bebeklerimize