EdaMinaKele Hatice16 evladını kucağına sağlıkla al inşallah canım benim ♥ Dogumdan sonra umarım yazarsın surec hakkında bizleri de bilgilendirsen sevınırız ♥
hande123 Hatice16 ne heyecanlı 😃😃😃 bıgün bol bol göbeğini sev ftğ çek son gün için içine sığamıyordur eminim 💕 Allah hayırlı doğum nasip etsin sağlıcakla al bebişini 🙏🏻
zlemAcar hande123 ben son gün n olduğunu bilemeden doğuma gittiğim 😍😍😍 Allah'tan o gün fotoğraf çekimleri vardı. Onlar oldu. Yoksa içimde kalırdı.
glerfilizY Hatice16 Allah kurtarsın canım 🙏🏻sağlıcakla kucağına alırsın inşallah hem cuma hem miraç kandili 🌸ne kadar güzel mübarek bir günde doğum yapacaksın 👼🎈💐
Hatice16 Çok sağolun teşekkür ederim amin inşallah sağlıkla kucagimiza aliriz bebeklerimizi rabbim şu mübarek günde rabbim herkesin yardımcısı olsun hiç kimsenin kucağını boş birakmasin 😊
EdaMinaKele Hatice16 canım oldun mu sezeryanını durumlar nasıl geçti ? Bebeğin nasıl iyisinizdir inşallah bizide bilgilendirirsen cok sevinirim
Hatice16 EdaMinaKele çok şükür cnm ikimizde iyiyiz spinal anestezi oldum biraz zor oldu ama şimdi iyiyim çok şükür 😊